Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

170 de milioane de euro pentru un transfer stelar! Barca, din nou extraterestră. Lovitură de proporţii

170 de milioane de euro pentru un transfer stelar! Barca, din nou extraterestră. Lovitură de proporţii

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona scapă de problemele financiare cu ajutorul a doi sponsori, care sunt gata să ofere 170 de milioane de euro pe an echipei catalane. Cu ajutorul banilor, Barcelona poate transfera un superstar. Este vorba despre Erling Haaland (21 de ani), "maşinăria" de goluri a Borussiei Dortmund.

170 de milioane de euro pentru un transfer stelar! Barca, din nou extraterestră. Lovitură de proporţii

Calciomercato scrie că Barcelona a primit o ofertă de sponsorizare pe tricouri, în locul celor de la Rakuten, care-şi termină contractul cu formaţia catalană în curând. Sursa citată menţionează că firma Crypto Exchange ar fi gata să ofere 70 de milioane de euro pe an Barcelonei pentru a primi locul celor de la Rakuten pe tricouri.

În plus, un fond de investiţii din Arabia Saudită ar fi gata, conform sursei citate, să ofere 100 de milioane de euro pe an pentru redresarea financiară a Barcelonei. Cu banii de la cei doi sponsori, Barcelona îl poate achiziţiona pe Erling Haaland, mai susţine sursa menţionată, "maşinăria" de goluri de la Borussia Dortmund.

Barcelona va avea concurenţă serioasă pentru transferul lui Erling Haaland. Toate cluburile mari din Europa îl au pe radar pe atacantul norvegian, care marchează pe bandă rulantă. Comisionul către impresarul său, Mino Raiola, dar şi către tatăl fotbalistului, va juca un rol important în transferul său la orice echipă îl doreşte. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, are o relaţie excelentă cu Raiola.

În prezent accidentat şi indisponibil, Erling Haaland a marcat 13 goluri şi a oferit patru pase de gol în 10 meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Borussia Dortmund. Atacantul norvegian a înscris 70 de goluri şi a livrat 19 pase de gol în 69 de meciuri jucate pentru "galben-negri".

  • 150 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haalandbarcelonasponsoritransfer 

viewscnt
Articole similare