Experiențe împreună.
You are here:

2,6 milioane de persoane au semnat deja petiţia pentru schimbarea logo-ului NBA. Fanii vor silueta lui Kobe Bryant

2,6 milioane de persoane au semnat deja petiţia pentru schimbarea logo-ului NBA. Fanii vor silueta lui Kobe Bryant

NBA

Comentarii

Peste 2,6 milioane de persoane au semnat o petiţie pentru modificarea logo-ului NBA astfel ca acesta să fie inspirat din silueta lui Kobe Bryant, notează Le Figaro.

Petiţia a fost lansată în urmă cu trei zile de un canadian în vârstă de 16 ani.

“Obiectivul meu iniţial a fost de doar 100 de semnături. Nu m-aş fi gândit niciodată că totul va lua amploare. Vă mulţumesc din suflet tuturor. Datorită vouă, putem să facem din acest vis realitate”, a notat iniţiatorul petiţiei pe platforma change.org.

Actualul logo al NBA a fost creat în 1969 şi reprezintă silueta lui Jerry West, campion în NBA cu Lakers ca jucător în 1972 şi de şase ori în calitate de conducător al clubului. În anii 1960, NBA era în concurenţă cu ABA (American Basketball Association) şi trebuia să găsească o soluţie pentru a atrage fanii. Astfel, liga a decis să îşi întărească identitatea creând un nou logo, după o imagine care reprezenta esenţa baschetului: o fotografie a lui Jerry West driblând cu mâna stângă.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe