Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

2 jucători, OUT! Becali, decizie dratiscă. Anunţul momentului la FCSB

2 jucători, OUT! Becali, decizie dratiscă. Anunţul momentului la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu e interesat de transferurile lui Mateo Susic (31 de ani) şi Joyskim Dawa (25 de ani), jucători la CFR Cluj şi FC Botoşani, două rivale din playoff. Patronul FCSB a dezvăluit că Mateo Susic i-a fost propus, dar a refuzat oportunitatea de a-l transfera pe fundaşul dreapta bosniac.

2 jucători, OUT! Becali, decizie dratiscă. Anunţul momentului la FCSB

Mateo Susic, fundaşul dreapta de la CFR Cluj, rămâne liber de contract în vară şi nu va prelungi înţelegerea cu campioana României. Ca atare, agentul său l-a propus lui Gigi Becali pentru un transfer la FCSB, dar omul de afaceri din Pipera nu este interesat de serviciile fundaşului dreapta, după ce recent l-a transferat pe Florin Achim.

"Mi l-a propus cineva pe Susic, dar nu mă interesează", a spus Gigi Becali despre transferul lui Mateo Susic, potrivit as.ro.

De asemenea, Gigi Becali a spus că nu mai este interesat nici de transferul lui Joyskim Dawa, fundaşul central de la FC Botoşani, pentru care a făcut şi o ofertă de 200.000 de euro către Valeriu Iftime. "Nici Dawa nu mă interesează", a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Astfel, cei doi jucători sunt OUT de pe lista de posibile transferuri a FCSB. Deşi interesul lui Gigi Becali pentru Joyskim Dawa s-a materializat şi într-o ofertă, la nivel declarativ, se pare că interesul pentru fundaşul camerunez nu mai este de actualitate.

Gigi Becali făcuse ofertă pentru transferul lui Joyskim Dawa

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a anunţat că e gata să plătească 200.000 de euro pentru Joyskim Dawa, fundaş camerunez cu selecţii în naţionala din Africa. Totuşi, banii oferiţi de patronul FCSB nu au fost acceptaţi de Valeriu Iftime, care vrea să obţină mult mai mult în schimbul jucătorului său.

"Am vorbit aseară cu el (n.r. - cu Valeriu Iftime). I-am zis că îi dau 200.000 de euro pe Dawa şi el a cerut 800.000 de euro. Bine, mă, i-am zis că îi dau decât 200.000 de euro. Eu am zis că-i dau 800.000 de euro pe Edjouma, nu pe Dawa. Acolo trebuia să ceară el 800.000 de euro. L-am plimbat puţin, i-am zis de Dawa", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali transfer mateo susicgigi becali tranfer joyskim dawagigi becali fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare