Experiențe împreună.
You are here:

20.000.000 de euro pentru Florinel Coman. Gigi Becali îşi împlineşte, în sfârşit, marele vis. Clubul care pune banii pe masă pentru "Mbappe" de la FCSB

20.000.000 de euro pentru Florinel Coman. Gigi Becali îşi împlineşte, în sfârşit, marele vis. Clubul care pune banii pe masă pentru "Mbappe" de la FCSB

FCSB

Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, este tot mai aproape să îşi împlinească marele vis: acela de a vinde un jucător pe zeci de milioane de euro.

Este vorba despre Florinel Coman, pentru care FCSB a primit o ofertă de zece milioane de euro, plus 50 la sută dintr-un viitor transfer. "Cu alte cuvinte, iau sigur 20", anunţă Gigi Becali, care vrea, însă, 20 de milioane de euro în mână, la transfer.

"Marchează gol, pasă de gol. El a început să aibă ceva din Neymar. Se distrează cu adversarul. Îl ai în echipă pe Florinel, te aştepţi să dea gol sau pasă de gol. Nu îl bagi pe Coman, nu dai gol. E imposibil ca el să nu facă ceva. Driblează, dă gol sau pasă de gol  Asta face Coman.

Eu la ora asta am ofertă de 10 milioane pe Coman plus 50% dintr-un eventual transfer, dar nu mai puţin de 10 milioane. Cu alte cuvinte iau sigur 20. Dar nu îl dau că vreau 20-20. Eu de unde ştiu dacă îl transferă? Că echipa care îl ia e un fel de satelit al lui City. Eu vreau 20 de milioane acum. Dacă dă gol şi cu Norvegia nu mai vreau 20, vreau 30", a spus Becali, pentru Pro X.

Din City Football Club, patronat de Abu Dhabi United Group, fac parte grupările Manchester City, New York City FC, Melbourne City FC, Yokohama F. Marinos, Club Atletico Torque din Montevideo, Girona din liga a doua spaniolă, şi Sichuan Jiuniu din China.

Gigi Becali, transferuri pe bandă rulantă la FCSB

În acelaşi timp, Gigi Becali este sigur că va da lovitura şi cu Dennis Man: „Specialiştii care-l monitorizează pe Man spun aşa: este în Top 5 fotbalişti cu capacitate mare de creştere în Europa. Alături de Joao Felix şi Ansu Fati”, a mai spus Becali, la Pro X.

viewscnt
Articole similare