Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

2018, anul în care Dinamo a ajuns ţinta ironiilor. VIDEO | Marius Niculae, răspuns pentru "glumeţii" de la FCSB şi pentru evenimentul "Dinamo - Rapid în Liga a 2-a"

2018, anul în care Dinamo a ajuns ţinta ironiilor. VIDEO | Marius Niculae, răspuns pentru "glumeţii" de la FCSB şi pentru evenimentul "Dinamo - Rapid în Liga a 2-a"

Superliga

Comentarii

2018 a fost un an de dat uitării pentru suflarea dinamovistă, în condiţiile în care trupa roş-albă a jucat în play-out în sezonul trecut, iar rezultatele din actualul sezon au fost mult sub aşteptări.

Rivalii de la FCSB şi nu numai i-au ironizat puternic pe dinamovişti, lucru resimţit din plin şi de foştii jucători ai roş-albilor, printre care se numără şi Marius Niculae. Fostul atacant spune însă că rezultatele înregistrate de formaţia patronată de Gigi Becali în finalul de an i-au permis să aibă mai multă linişte în perioada sărbătorilor: înfrângerea cu CFR Cluj i-a "liniştit" pe susţinătorii FCSB-ului.

"Nici eu nu au dus-o prea bine, i-a bătut CFR-ul, aşa că au lăsat-o mai moale cu glumele referitoare la Dinamo.

Sper ca Dinamo la anul să construiască într-adevăr o echipă, să investească, chiar dacă vor juca în play out. Părerea mea că e greu să schimbi într-un timp atât de scurt, să faci o echipă competitivă, sunt foarte multe echipe în faţă pe care trebuie să le depăşeşti.

Chiar dacă Dinamo va câştiga tot, sincer, îmi doresc din tot sufletul ca Dinamo să joace în play off, dar nu cred. Sper să mă contrazică echipa şi Mircea Rednic şi să se califice în play off
", a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Niculae a comentat şi una din glumele favorite ale rivalilor în acest final de an: evenimentul anunţat pe Facebook pentru 2019: un derby Dinamo - Rapid în Liga a II-a. "Săgeată" spune că acest lucru nu se va întâmpla niciodată: Dinamo nu are cum să retrogradeze din Liga 1, în ciuda poziţiei ocupată acum în clasament.

"Dinamo nu va retrograda niciodată, cum nici FCSB nu va retrograda, sunt sigurele echipe din România care nu au retrogradat niciodată. Rapidul a mai retrogradat şi în alţi ani, aşa că nu e nici o noutate pentru ei, ăsta e adevărul. Dacă ar veni Copos la Rapid ar fi bine pentru Rapid, pentru că toţi îl criticau pe domnul Copos, dar s-a dovedit că domnul Copos ţinea acea echipă, făcuseră o bază foarte bună la Pro Rapid, care acum am înţeles că este în paragină.

Dacă revine, atunci Rapid va fi din nou în prim plan, din punctul meu de vedere. Sper şi la Dinamo să revină alţii din trecut ca să investească ca Dinamo să fie din nou unde îi e locul, adică locul 1.

Şi Gigi Becali, toţi trei, să fie acele dueluri care atrăgeau suporterii la stadion, motivau jucătorii, adică ei, patronii, ne motivau pe vremea aia pe noi suplimentar. Bine, la meciul cu Steaua, mie nu-mi trebuia nimic. Doar să-i bat.  S-a pierdut spiritul ăsta, ce-i drept. Şi lumea, chiar vorbeam cu anumiţi suporteri, pentru ce să mă duc la stadion, ce să văd? Mă duc pentru galerie şi atât. Când e meciul cu FCSB, pentru atmosferă şi ce coregrafie mai fac. Ăsta e răspunsul, chiar n-am ce să le mai zic. S-a pierdut spiritul şi Dinamo este unde este
", a mai spus Marius Niculae.


 

Afla mai multe despre: marius niculaedinamo 

viewscnt
Articole similare