Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

2020, schimbarea la faţă pentru Poli Iaşi. Preşedintele Ambrosie e în acest moment în SUA în căutarea unui investitor

2020, schimbarea la faţă pentru Poli Iaşi. Preşedintele Ambrosie e în acest moment în SUA în căutarea unui investitor

CSM Poli Iași

Comentarii

După ce a anunţat lista cu posibilii înlocuitori pentru Mihai Teja pe banca tehnică, conducerea lui Poli Iaşi le mai pregăteşte o surpriză fanilor pentru startul lui 2020. Preşedintele Adrian Ambrosie a plecat în SUA în încercarea de a găsi un investitor străin.

După primele 22 de etape din sezonul regulat, Poli Iaşi este pe locul 11, cu 22 de puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului de baraj, Chindia Târgovişte. 

„Deşi sunt plecat în Statele Unite, ţin legătura cu toţi cei pe care îi avem pe listă, pentru că nu sunt numai cei doi pe care i-aţi menţionat. Pe de altă parte, sper ca de data asta să am succes mai mare în întâlnirea pe care o voi avea cu un posibil investitor care să vină lângă echipă.

Repet, cred că cea mai importantă problemă este să rezolvăm problema financiară. Pe lângă investitorul posibil din Statele Unite, suntem în discuţii avansate şi cu un posibil investitor din Germania. Şi dacă reuşim să îi aducem lângă echipă, eu zic că vom avea acea stabilitate pe care şi-o doreşte fiecare echipă din Liga I. 

Până pe data de 8 ianuarie, când este reunirea lotului, pe 12 plecăm în cantonament, eu cred că vom avea antrenor, pentru că discuţiile sunt foarte avansate”, a declarat preşedintele lui Poli Iaşi, Adrian Ambrosie, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport. 

Poli Iaşi ar putea fi preluată de doi IT-işti din SUA

 

La finalul sezonului 2019-2020, Poli Iaşi să fie preluată de Clement Ifrim şi Cezar Ungureşanu, doi IT-işti ieşeni stabiliţi de mai mulţi ani în SUA care au mai ajutat clubul în trecut.

„Am fost invitat, prin intermediul unui prieten, de nişte oameni de afaceri interesaţi să investească la noi. Atât la club, cât şi pe piaţa locală. Le-am prezentat situaţia noastră, am discutat despre posibilităţile de finanţare şi am convenit să ne revedem pe 3 decembrie, în Copou, la meciul cu FCSB”, a dezvăluit Adrian Ambrosie în luna noiembrie pentru GSP.ro

DIM Industrial Service vrea să fie sponsor principal la Poli Iaşi

Petre Dohlich, unul dintre acţionarii principali consorţiului german DIM Industrial Service, nu este străin de fotbalul din România. Acesta este omul de afaceri care în 2014 s-a interesat de posibilitatea de a cumpăra clubul Rapid Bucureşti, dar Valerii Moraru, cel care deţinea echipa din Giuleşti în acel moment, i-a dat ţeapă. Iniţial, Moraru i-a solicitat 2 milioane de euro, iar când afaceristul a ajuns la Bucureşti a solicitat 7 milioane de euro.

În ceea ce priveşte planurile de la Poli Iaşi, grupul de firme DIM Industrial Service doreşte să fie sponsorul principal până în momentul în care Clement Ifrim şi Cezar Ungureşanu, cei doi IT-işti care vor să cumpere clubul din Copou, vor deveni patronii grupării moldovene.

Afla mai multe despre: poli iasiambrosieinvestitor 

viewscnt
Articole similare