Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

222 de milioane de euro pentru Jadon Sancho. Englezul pleacă de la Borussia Dortmund. Anunţul oficial făcut de club

222 de milioane de euro pentru Jadon Sancho. Englezul pleacă de la Borussia Dortmund. Anunţul oficial făcut de clubgalerie foto
Comentarii

Jadon Sancho (19 ani) este unul dintre cei mai în vogă tineri fotbalişti din lume, iar oficialii de la Borussia Dortmund şi-au dat seama deja că nu mai pot să îl ţină mult la echipă pe englez. Nemţii sunt pregătiţi să încaseze o sumă uriaşă în schimbul mijlocaşului ofensiv.

"Nu trebuie să fii un profet ca să ştii că Jadon cu siguranţă nu va juca la noi pentru încă cinci ani", a declarat Michael Zorc, directorul sportiv de la Borussia Dortmund, în Kicker. Oficialul clubului german face referire la noul contract semnat de jucătorul englez, care îi asigură un salariu de aproape 10 milioane de euro pe an. 

Prelungirea contractului a venit ca urmare a interesului manifestat de Manchester United în vara acestui an. "Diavolii" au fost la un pas să ofere 100 de milioane de lire sterline pentru Sancho, însă conducerea celor de la Dortmund nu a fost mulţumită cu suma de transfer, având încredere în tânărul fotbalist că le poate introduce mult mai mulţi bani în conturi. 

Potrivit Institutului Internaţional pentru Studiul Sportului, valoarea lui Jadon Sancho a fost estimată la 222.000.000€, aceeaşi sumă pe care a primit-o Barcelona în schimbul lui Neymar, care a ajuns la Paris Saint-Germain.

JADON SANCHO DORIT DE MARILE CLUBURI DIN EUROPA

Nu doar Manchester United îl are în vizor pe Sancho. Spaniolii de la AS scriu că englezul este una dintre priorităţile lui Zinedine Zidane, alături de nume precum Kylian Mbappe. Cu siguranţă, cu aceşti doi tineri jucători, Real Madrid ar intra într-o nouă eră "galactică". 

  • 7,84 milioane de euro a plătit Dortmund celor de la Manchester City în 2017
  • 18 goluri şi 29 de assist-uri a reuşit Sancho în doar 64 de meciuri la Dortmund

Jadon Sancho a ajuns la Borussia Dortmund în 2017, atunci când nu a mai dorit să lucreze cu Pep Guardiola, pe motiv că nu îi acordă încredere, implicit minute în Premier League.


Jadon Sancho când juca la Manchester City

Afla mai multe despre: jadon sanchodortmund 

viewscnt
Articole similare