Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

24 de ore incredibile pentru adversara lui Halep de la Miami. Ce a păţit în calificări şi cum a întors-o un telefon chiar de la aeroport!

24 de ore incredibile pentru adversara lui Halep de la Miami. Ce a păţit în calificări şi cum a întors-o un telefon chiar de la aeroport!

Tenis

Comentarii

Puştoaica Oceane Dodin (21 ani), adversara Simonei Halep din turul II de la Miami, are parte de întâmplări neprevăzute la acest turneu.

Franţuzoaica abandonase în ultimul tur al calificărilor în faţa lui Alison Riske, după 1-6 în primul set. Arbitrul partidei crezuse că are probleme la glezna dreaptă şi a solicitat abandonul, când de fapt ea era doar extenuată din pricina temperaturilor ridicate de la Miami şi voia o pauză de vestiar: "A fost o neînţelegere, lipsă de comunicare" - a menţionat ulterior Dodin. 

În drumul spre aeroport, Dodin a aflat că poate fi selectată pe tabloul principal din postura de lucky loser, iar chiar când se pregătea să plece, a fost sunată de organizatori pentru a primi vestea cea mare.

Nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a întors la hotel."Cum am ajuns la hotel, mi-am scos pijamalele din geantă şi m-am culcat, nu am pus întrebări".

A doua zi, Dodin a întâlnit-o pe Veronica Cepede, în primul tur. Meciul a început prost pentru ea, 1-4 în primul set. S-a terminat bine însă, revenind spectaculos, scor final 6-4, 6-7, 6-3.

"Sunt foarte fericită că voi juca împotriva Simonei. Ieri mă pregăteam să plec, totul era încheiat, iar mâine voi juca împotriva numărului 1 mondial. Este incredibil" - a spus Dodin după meciul cu Cepede. 

Afla mai multe despre: oceane dodinsimona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare