Experiențe împreună.
You are here:

24 de ore până la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Se poartă ultimele negocieri pentru ceea ce ar putea fi un record în România

24 de ore până la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Se poartă ultimele negocieri pentru ceea ce ar putea fi un record în România

Liga 1

Comentarii

Mai sunt aproximativ 24 de ore până la ceea ce ar putea fi cel mai scump transfer din istoria Ligii 1. Gigi Becali le-a dat termen celor de la Parma până pe 15 ianuarie, dacă vor să-l transfere pe Dennis Man. În acest moment, oferta italienilor este destul de apropiată de pretenţiile lui Gigi Becali, cel care cere 15 milioane de euro în schimbul internaţionalului român.

Următoarele 24 de ore ar putea aduce un record în Liga 1, cel mai scump transfer din România. Cei de la Parma sunt foarte interesaţi de transferul lui Dennis Man, dar principala barieră a fost preţul cerut de Gigi Becali: 15 milioane de euro.

24 de ore până la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1? Cât oferă Parma

Cei de la Parma, echipă la care joacă şi Valentin Mihăilă, caută o soluţie care pentru postul lui Gervinho. Politica echipei din Serie A este să transfere tineri cu potenţial de creştere, astfel că Dennis Man, 22 de ani, a fost trecut pe listă şi a devenit o ţintă.

Şefii celor de la Parma s-au interesat de preţul pe care trebuie să-l plătească pentru transferul lui Dennis Man, dar n-au avut parte de un răspuns pe placul lor. Gigi Becali cere 15 milioane de euro şi ar putea face o ”reducere” de un milion de euro, dar suma este în continuare considerată prea mare de Parma.

Totuşi, ”emilienii” au revenit cu o ofertă apropiată de pretenţiile lui Gigi Becali. Parma a transmis că este dispusă să plătească 12 milioane de euro pentru transfer, un record în istoria Ligii 1. Momentan, acest record este deţinut de transferul lui Nicolae Stanciu de la FCSB la Anderlecht, în schimbul a 9,7 milioane de euro.

Însă Gigi Becali le-a transmis italienilor că nu este de acord nici cu această sumă şi îşi doreşte măcar 14 milioane de euro. Patronul FCSB le-a transmis şefilor Parmei că pot veni cu o ofertă până pe 15 ianuarie. Dacă depăşesc acest termen, nu se va mai pune problema ca Man să mai plece până la finalul acestui sezon.

Au rămas aproximativ 24 de ore până la termenul fixat de Gigi Becali şi există în continuare discuţii. Dacă transferul se va realiza, ar fi cel mai scump din istoria Ligii 1.

Directorul sportiv al Parmei: ”Până duminică nu cred că va sosi nimeni”

Marcello Carli, directorul sportiv al Parmei, nu oferă însă detalii prea optimiste, semn că negocierile pentru transferul lui Dennis Man sunt în continuare dificile. Într-o declaraţie publicată de ParmaLive, Carli le transmite suporterilor că, până duminică, sunt şanse mici să se facă vreun transfer la Parma:

”Cele mai importante achiziţii vor fi recuperările băieţilor noştri (n.r. cei accidentaţi). În primul rând, mă gândesc la acest băieţi şi până duminică nu cred că va sosi nimeni. Nu putem greşi. Marja de eroare este mică, aşa că vom căuta în special băieţi care cunosc campionatul, care au jucat deja în el şi care se pot integra cu uşurinţă”, a declarat Marcello Carli, director sportiv la Parma.

Însă transferul lui Dennis Man s-ar putea decide până vineri seară, ceea ce înseamnă că ar mai fi aproximativ 24 de ore. Un semn ar putea fi şi revenirea în România a Anamariei Prodan, cea care îl impresariază pe Dennis Man.

 

viewscnt
Articole similare
VIDEO Ploaie de "stele". Halep, carantinata alaturi de Serena, Djokovic si Nadal....