Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”25 de milioane de euro pentru Marinos Ouzounidis”. Ce scrie presa din Grecia despre antrenorul Craiovei

”25 de milioane de euro pentru Marinos Ouzounidis”. Ce scrie presa din Grecia despre antrenorul Craiovei

Superliga

Comentarii

Presa din Grecia scrie despre Marinos Ouzounidis că are la dispoziţie o listă de jucători care valorează în total 25 de milioane de euro. Antrenorul Craiovei este pe locul 2 într-un clasament făcut cu valoarea loturilor pe care antrenorii greci le au la dispoziţie.

Publicaţia sportdog.gr a realizat un clasament cu antrenorii greci care lucrează în străinătate şi au la dispoziţie cele mai valoroase loturi. Lider la acest capitol este Dimitrios Grammozis, antrenor la Schalke, cel care are la dispoziţie un lot evaluat pe transfermarkt.com la 108,43 milioane de euro. Schalke va juca însă în viitorul sezon în liga a doua a Germaniei.

”25 de milioane de euro pentru Ouzounidis”. Antrenorul Craiovei, locul 2 în topul antrenorilor greci cu cele mai valoroase loturi

Universitatea Craiova are al treilea cel mai valoros lot din Liga 1, estimat la 25 de milioane de euro. Lideră la acest capitol este FCSB, cu 28,48 milioane de euro şi locul secund este ocupat de CFR Cluj, cu o valoare a lotului estimată la 25,5 milioane de euro.

Valoarea lotului Universităţii Craiova l-a propulsat pe Marinos Ouzounidis pe un loc fruntaş într-un clasament făcut de sportdog.gr. Ziariştii greci au întocmit un top inedit, în care au pus antrenorii greci care lucrează în străinătate şi care au la dispoziţie cele mai valoroase loturi: ”25 de milioane de euro pentru Marinos Ouzounidis”, titrează sursa citată.

Lider în acest clasament este Dimitrios Grammozis, antrenor la Schalke, care are la dispoziţie un lot estimat la 108,43 milioane de euro. În vârstă de 42 de ani, Dimitrios Grammozis a antrenat doar în Germania, unde le-a pregătit până acum pe VfL Bochum 2, U17, U19 pe Darmstadt şi acum pe Schalke.

În acest top, Marinos Ouzounidis ocupă un onorabil loc 2, cu o listă de jucători care valorează în total 25 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător din lotul Craiovei este Alex Cicâldău, cu o valoare estimată la 6 milioane de euro.

1. Dimitrios Grammozis (Schalke): 108,43 milioane de euro
2. Marinos Ouzounidis (Universitatea Craiova): 25 milioane de euro
3. Georgios Donis (Al Wahda): 18,13 milioane de euro
4. Nikolaos Kostenoglou (naţionala Ciprului): 16,95 milioane de euro
5. Giannis Petrakis (Apollom Limassol): 11,8 milioane de euro

Fost campion în Cipru, cu APOEL Nicosia, Marinos Ouzounidis a semnat cu Craiova pe 7 februarie 2021. Antrenorul grec este în cărţi pentru titlu în Liga 1, după ce în ultimele două etape le-a învins pe CFR Cluj şi FCSB.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare