Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

250 de milioane pentru doi jucători. Guardiola aruncă piaţa transferurilor în aer în plină pandemie

250 de milioane pentru doi jucători. Guardiola aruncă piaţa transferurilor în aer în plină pandemie

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola vrea să-i aducă în această vară la Manchester City pe Harry Kane şi Jack Grealish.

The Athletic dezvăluie că tehnicianul spaniol se gândeşte să investească suma de 250 de milioane de euro în cele două transferuri ale verii pe care vrea să le facă la Manchester City.

Este vorba despre Jack Grealish, mijlocaşul naţionalei Angliei şi al celor de la Aston Villa, şi despre Harry Kane, starul lui Tottenham şi unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii în acest moment.

Transferurile celor doi par destul de complicate, pentru că Villa şi Tottenham vor să negocieze ”la sânge” înainte de a-şi pierde starurile. Interesant este că Guardiola se gândeşte în acelaşi timp să renunţe la doi jucători de bază, care se pare că ar avea oferte.

Sterling şi Bernardo Silva ar putea fi vânduţi, detaliu financiar care ar facilita cumpărarea de către Manchester City a lui Grealish şi Harry Kane, conchide The Athletic.

Guardiola îl vrea pe şi pe tânărul Antonee Robinson

În vârstă de 23 de ani, fundaşul Antonee Robinson ar putea ajunge şi el sub comanda lui Pep Guardiola.

Robinson a fost crescut de Everton şi în stagiunea trecută a bifat un sezon bun la Fulham. Fotbalist născut în Anglia, la Milton Keynes, dar care reprezintă Statele Unite datorită originilor sale, Antonee Robinson a bifat 33 de meciuri în stagiunea trecută la Fulham, formaţie cu care a retrogradat în Championship.

Afla mai multe despre: pep guardiolajack grealishharry kane 

viewscnt
Articole similare