Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3.000.000 de euro pentru Nicuşor Bancu! Anunţ de ultim moment: Universitatea Craiova rămâne din nou fără căpitan

3.000.000 de euro pentru Nicuşor Bancu! Anunţ de ultim moment: Universitatea Craiova rămâne din nou fără căpitan

Fotbal intern

Comentarii

Gheorghe Craioveanu consideră că fundaşul stânga al Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, merită trei milioane de euro, sumă pe care finanţatorul Mihai Rotaru o cere în schimbul său. Fostul internaţional a precizat că Bancu şi Alex Mateiu sunt următorii doi jucători care vor pleca din Bănie.

"Eu cred că ar merita, pentru că el şi Mateiu au dat tot pentru Craiova. Inclusiv pe Mateiu îl consider oltean, un băiat deosebit, un băiat care a avut o foarte mare contribuţie la creşterea acestui club. Iar dacă are vreo ofertă, consider că poate să plece. E greu să ţii un jucător care vrea să plece, pentru că randamentul lui va fi unul mult mia slab.

Da, eu consider că da (n.r. - dacă Bancu merită trei milioane de euro). Chiar mi se pare puţin, pentru că sunt foarte puţini jucători stângaci de meserie, care să poată să îţi acopere toată banda stângă, atât ca fundaş, cât şi ca mijlocaş", a declarat Gică Craioveanu.

De serviciile lui Bancu s-ar interesa Lazio, informaţie confirmată recent şi de antrenorul Voluntariului, Cristiano Bergodi.

În vârstă de 26 de ani, Nicuşor Bancu joacă la U Craiova din 2014, an în care oltenii au promovat în Liga 1. De atunci, jucătorul de bandă stângă a strâns 167 de meciuri şi a reuşit 17 goluri şi 30 de assist-uri în "alb-albastru".

1,8 milioane de euro este cota lui Nicuşor Bancu

9 selecţii are Bancu la prima reprezentativă

Afla mai multe despre: bancu 

viewscnt
Articole similare