Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 cluburi de top, oferte duble pentru Ansu Fati înainte ca "wonderkid-ul" să semneze cu Barca până în 2027! Mâna dreaptă a lui Laporta a recunoscut. Ce echipe l-au vrut

3 cluburi de top, oferte duble pentru Ansu Fati înainte ca "wonderkid-ul" să semneze cu Barca până în 2027! Mâna dreaptă a lui Laporta a recunoscut. Ce echipe l-au vrut

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati (19 ani) şi-a prelungit contractul cu Barcelona până în vara lui 2027, iar presa din Spania a anunţat că fotbalistul catalanilor a refuzat oferte duble din partea altor cluburi din Europa ca să continue pe Camp Nou. Trei echipe de elită de pe continent l-au dorit pe Fati şi i-au dublat oferta salarială de la Barcelona, dar acesta a refuzat.

3 cluburi de top din Europa i-au făcut oferte duble lui Ansu Fati! A spus "nu" şi a semnat cu Barcelona până în 2027

Miercuri seara, după victoria cu Dinamo Kiev din grupele Ligii Campionilor (1-0, pe Camp Nou), Barcelona a anunţat prelungirea contractului lui Ansu Fati până în vara lui 2027. În ziua în care "wonderkidul" a fost prezentat oficial, presa din Spania a scos la iveală oferte duble pe care Ansu Fati le-a refuzat ca să rămână pe Camp Nou.

Noul decar al Barcelonei a refuzat oferte de la Manchester United, Liverpool şi PSG, care erau gata să-i dubleze salariul de la Barcelona ca să obţină semnătura sa. Ansu Fati mai avea contract cu Barcelona până în vara lui 2022, cu opţiune de prelungire până în 2024, dar l-a "asigurat" pe puştiul crescut în La Masia până în 2027 cu noul contract.

Mateu Alemany, vicepreşedintele Barcelonei, a recunoscut la prezentarea oficială că Ansu Fati, dar şi Pedri - cel care a semnat şi el prelungirea cu Barcelona până în vara lui 2026 -, au avut pe masă oferte duble faţă cele ale Barcelonei şi le-au refuzat ca să continue la clubul pe care-l iubesc. "Ansu şi Pedri au avut oferte superioare, duble!", a spus Alemany, potrivit presei din Spania.

Ce a spus Ansu Fati la prezentarea oficială

Barcelona i-a organizat o prezentare aşa cum se cuvine celui care trebuie să-l înlocuiască pe Leo Messi pe Camp Nou. În cadrul conferinţei de presă, Fati a vorbit despre noul contract semnat şi a spus: "Încă din prima zi prima opţiune a fost Barcelona. I-am spus lui Jorge. A înţeles perfect şi, cu preşedintele, au ajuns la un acord. Sunt fericit. Clubul crede în mine. Am avut oferte din alte părţi, dar am fost clar. Visul meu a fost rămân aici şi să încerc să am succes aici!", a spus Ansu Fati.

Ansu Fati a marcat două goluri şi a livrat o pasă de gol în 160 de minute jucate în cinci meciuri pentru Barcelona în toate competiţiile acestui sezon.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ansu Fati în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ansu fatibarcelonaoferte 

viewscnt
Articole similare