Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 echipe din străinătate îl vor pe Florin Tănase! La ce cluburi poate ajunge căpitanul FCSB

3 echipe din străinătate îl vor pe Florin Tănase! La ce cluburi poate ajunge căpitanul FCSB

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (27 de ani), decarul şi căpitanul de la FCSB, e dorit de trei echipe din străinătate, care sunt dispuse să achite clauza de reziliere a contractului cu roş-albaştri. Transferul lui Florin Tănase costă 3 milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere, pentru orice club interesat.

3 echipe din străinătate îl vor pe Florin Tănase! La ce cluburi poate ajunge căpitanul FCSB

FCSB e pe punctul de a se despărţi de Florin Tănase, odată cu începerea perioadei de transferuri din ianuarie 2022. Tănase a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut, cu 24 de goluri, iar acum are parte de un nou sezon bun. Performanţele, dar şi reducerea sumei de cerut în schimbul său, l-au adus în atenţia a trei cluburi.

Gigi Becali îl lasă să plece pe Tănase pentru 3 milioane de euro, cât are clauză de reziliere în contract, iar pe lângă Al Nasr Dubai, despre care se ştia deja, se pare că alte două echipe au intrat în cursă. ProSport susţine că ungurii de la MOL Vidi şi Ferencvaros îl vor pe Florin Tănase, însă nu sunt gata să achite clauza.

  • 9 - nouă goluri şi patru pase de gol are Florin Tănase în cont în acest sezon, în 18 meciuri din toate competiţiile
  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Ce a spus Florin Tănase despre plecarea de la FCSB

"Nu ştiu, mai este un meci, deocamdată sunt aici. Şanse mai mari sunt de play-off. Încă nu mi-am făcut bagajele. Dacă va fi să fie vreun transfer... Am mai spus, discuţii sunt. Când se vor finaliza, dacă se vor finaliza, o să fiţi anunţaţi", a declarat recent Florin Tănase, căpitanul FCSB.

Afla mai multe despre: florin tanaseechipetransferungaria 

viewscnt
Articole similare