Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 jucători stelari pe care Răzvan Lucescu îi va antrena la noua sa echipă

3 jucători stelari pe care Răzvan Lucescu îi va antrena la noua sa echipăgalerie foto
Comentarii

Presa din Grecia anunţă că Răzvan Lucescu va pleca de la PAOK Salonic. Telekom Sport a aflat că antrenorul în vârstă de 50 de ani va semna cu Al Hilal.

Deşi a făcut-o pe PAOK Salonic campioană în Grecia după 34 de ani, Răzvan Lucescu părăseşte campionatul grec şi acceptă provocarea Al Hilal, cea mai mare echipă a Asiei.

La Al Hilal, Răzvan Lucescu îi va antrena pe Sebastian Giovinco (fost jucător la Juventus), Bafetimbi Gomis (fost jucător la Lyon, Swansea, Marseille şi Galata) şi Jonatan Soriano (fost jucător la FC Barcelona şi Salzburg).

Jonathan Soriano este o adevărată maşinările de goluri. Crescut de FC Barcelona, Soriano (33 de ani) a marcat 120 de goluri pentru Red Bull Salzburg în 144 de meciuri. A urmat pentru spaniol o experienţă în China, unde a punctat de 25 de ori în 31 de meciuri.

Bafetimbi Gomis (33 de ani) joacă la Al Hilal din 2018 şi a marcat deja de 21 de ori în 30 de meciuri. Fostul atacant de la Lyon are 12 selecţii în naţionala Franţei şi 3 goluri marcate. A mai jucat în cariera sa la Swansea, Marseille sau Galatasaray.

Marea vedetă a echipei este Sebastian Giovinco (32 de ani) fotbalist crescut de Juventus Torino. Micuţul mijlocaş ofensiv italian a debutat în acest an la Hilal, după transferul de la Toronto FC. Are 23 de selecţii în naţionala Italiei şi un singur gol marcat.

Lot de 50 de milioane de euro

Lotul formaţiei din Riyadh este evaluat de site-ul Transfermarkt la 50 de milioane de euro.

Andre Carillo este cel mai bine cotat dintre ei (7 milioane de euro), în timp ce Sebastian Giovinco şi Carlos Eduardo îl urmează.

Din lotul lui Hilal mai fac parte australianul Milos Degenek şi spaniolul Alberto Botia, şi el crescut de FC Barcelona.

Al Hilal joacă meciurile de pe teren propriu pe superba arenă King Saud Stadium. Formaţia a fost antrenată în sezonul trecut de cunoscutul tehnician portughez, Jorge Jesus.

Afla mai multe despre: răzvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare