Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3 X 0-3! Ecuaţia matematică ce îl poate demite pe Ionuţ Badea: "E multă energie negativă"

3 X 0-3! Ecuaţia matematică ce îl poate demite pe Ionuţ Badea: "E multă energie negativă"

Concordia Chiajna

Comentarii

Chiajna este în criză după ce a pierdut şi în faţa celor de la Sepsi cu 3-0. A fost al treilea eşec la rând la scor de neprezentare pentru trupa ilfoveană.

Înfrângerile cu Astra şi Poli Iaşi au trimis Concordia în zona retrogradării, iar alb-verzii vor rămâne acolo şi după a 8-a etapă a Ligii I. Şi asta pentru că nici împotriva lui Sepsi, Marc şi coechipierii săi nu au arătat mai bine. Iar tabela a rămas neschimbată faţă de precedentele două meciuri ale Chiajnei. Echipa lui Ionuţ Badea a pierdut iar cu 0-3, iar antrenorul poate fi demis după un nou insucces. Edi Iordănescu stă la pândă. A fost prezent la partida de la Chiajna. 

"E destul de multă energie negativă atunci când nu se câştigă. Sunt situaţii de care orice antrenor se poate lovi la un moment dat. Nu am fost niciodată omul care să cedeze. Decizia a fost tot timpul la conducere . Eu sunt persoana care caută întotdeauna soluţii şi sunt constructiv din punctul ăsta de vedere. Situaţia în care ne aflăm este evident şi responsabilitatea mea, chiar dacă jucătorii încearcă să o ia asupra lor" a declarat Ionuţ Badea la finalul jocului. 

"E dureros să te baţi an de an la retrogradare, trebuie să schimbăm ceva. Până la urmă s-au schimbat o sută de antrenori şi nu asta e principala cauză, înseamnă că noi jucătorii nu suntem montaţi, nu respectăm ce spune antrenorul şi se vede şi în clasament şi pe tabelă" a fost şi reacţia amară a lui Grădinaru. 
 
"Se pare că nu avem noroc. Trebuie să muncim mai mult, să strângem rândurile şi să ne dăruim mai mult la fiecare meci, să scoatem maximum de la fiecare meci, să nu mai cădem aşa după primul gol. Să fim bărbaţi şi să muncim mai mult" a spus şi Ionuţ Leca pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: chiajnabadeagrădinaru 

viewscnt
Articole similare