Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

30 de milioane de euro pentru FCSB! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc! Anunţul momentului în Liga I

30 de milioane de euro pentru FCSB! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc! Anunţul momentului în Liga I

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a avut ofertă să vândă FCSB pe o sumă impresionantă. Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei României, a dezvăluit un moment în care omul de afaceri din Pipera a avut ofertă pe masă pentru a ceda FCSB, în schimbul a 30 de milioane de euro, dar a refuzat.

Gigi Becali a refuzat 30 de milioane de euro! Ruşii au vrut să cumpere FCSB!

Becali putea să nu mai fie patronul FCSB. Dacă accepta o ofertă venită din partea unor investitori ruşi, care au dorit să cumpere clubul la un moment dat. Dezvăluirea a fost făcută de Mirel Rădoi, finul lui Gigi Becali, fost căpitan şi antrenor al roş-albaştrilor.

Rădoi a spus că Becali a dat răspunsul pe loc, chiar dacă ruşii îi ofereau 30 de milioane. Potrivit lui Rădoi, Becali n-ar fi fost de acord să vândă nici în schimbul a 50 de milioane de euro. "A mai fost ceva din Rusia, erau ruşi, dar care locuiau în Dubai. La momentul ăla, nasul nici nu a vrut să audă de 30 de milioane de euro. Eu am rămas surprins, măcar negociază. `Nici nu mă interesează finule, poate să fie şi 50, nu mă interesează`, nu a vrut să audă", a povestit Mirel Rădoi, conform antenasport.ro.

S-a răzgândit între timp? Becali: "Aş da echipa pentru 200 de milioane de euro!"

Deşi nu a vrut să vândă FCSB în trecut, Gigi Becali a ameninţat tot mai des în emisiunile televizate la care a intervenit în direct că atunci când FCSB nu va mai produce bani o va da gratis altcuiva. Recent, însă, Gigi Becali a anunţat că ar fi gata să renunţe la FCSB definitiv pentru 200 de milioane de euro.

„Nu am profit acum pentru că am 6 milioane de euro băgate în club. Dar ca societate sunt pe plus. Dacă vând toţi jucătorii, iau 40 de milioane de euro. Dacă dau echipe pe 50 de milioane? Nu. Aş da echipa pentru 200 de milioane de euro. Pe 100 nu aş vinde echipa. Cu 100 de milioane nu o dau pentru că FCSB e în inima românilor, e în inima suporterilor. E o plăcere a oamenilor. Ei mă iubesc pentru că sunt la FCSB. Dar dacă aş da echipa cine ar mai avea grijă de ea? Intră în faliment”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbofertavanzareclub 

viewscnt
Articole similare