Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

30 de milioane de euro pentru Florinel Coman. Veste uriaşă pentru Gigi Becali, după ce starul său a făcut meciul vieţii contra Angliei

30 de milioane de euro pentru Florinel Coman. Veste uriaşă pentru Gigi Becali, după ce starul său a făcut meciul vieţii contra Angliei

Echipa națională

Comentarii

Succesul fabulos obţinut de tricolorii mici în faţa Angliei ( 4-2), la Campionatul European Under 21 l-a făcut pe Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal să facă declaraţii explozive despre preţul cu care cei mai buni jucători ai naţionalei ar putea fi vânduţi în străinătate.

În vizorul lui Dragomir s-au aflat Florinel Coman, autorul a două goluri în partida cu Anglia, şi Ianis Hagi, marcatorul celui de-al doilea gol al tricolorilor.

Dumitru Dragomir crede că, în clipa de faţă, cota de piaţă a lui Florinel Coman şi a lui Ianis Hagi a crescut enorm.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal e de părere că ambii jucători ar putea fi vânduţi cu 30 de milioane de euro, fiecare. În privinţa lui Florinel Coman, "Mitică de la Ligă" e categoric.

"Dacă Gigi Becali îl vinde cu mai puţin de 30 de milioane de euro, îmi schimb părerea despre el. Este un jucător de mare clasă. Ianis merită, la fel, 30 de milioane de euro", a spus Dragomir în exclusivitate pentru telekomsport.ro.

Anglia - România 2-4. Victorie spectaculoasă pentru naţionala de tineret

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Echipa României a debutat cu victorie la competiţia din Italia şi San Marino, scor 4-1, cu naţionala Croaţiei, în timp ce Anglia a pierdut în ultimele minute meciul cu Franţa, scor 1-2.

În ultima etapă, la 24 iunie, vor avea loc meciurile: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00).

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3

Afla mai multe despre: gigi 

viewscnt
Articole similare