Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

300 de milioane de euro pentru Mbappe. Clubul care face împrumut la bancă pentru cel mai tare tare transfer din istorie

300 de milioane de euro pentru Mbappe. Clubul care face împrumut la bancă pentru cel mai tare tare transfer din istoriegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid mută cărţile pentru transferul lui Kylian Mbappe. Spaniolii au aflat că maşinăria blanco s-a pus în mişcare după ultimele incidente de la Paris.

Paris Saint-Germain a câştigat cu 5-0 meciul de sâmbătă, împotriva celor de la Montpellier, dar fanii campioanei Franţei nu prea au motive de bucurie. Kylian Mbappe este tot mai aproape de plecarea de la PSG.

  • Real Madrid şi Barcelona se văd în exclusivitate la Telekom Sport în meciurile din Cupa Spaniei

Kylian Mbappe la Real Madrid este bomba verii la care Florentino Perez, preşedintele blanco, lucrează intens. Mbappe chiar a marcat în meciul cu Montpellier, în minutul 57, în urma unei pase primite de la Neymar, care a etalat un nou look la acest meci.

Starul francez nu a jucat toate cele 90 de minute pe teren, fiind schimbat în minutul 69 cu Icardi. De aici a pornit şi conflictul cu antrenorul Tuchel. Tehnicianul lui PSG a părut că vrea să îi explice lui Mbappe motivul pentru care l-a schimbat, însă campionul mondial nu a părut a fi de acord cu antrenorul său şi a făcut de mai multe ori semne că nu vrea să vorbească cu el.  În cele din urmă, Tuchel l-a lăsat pe Mbappe să plece pe bancă, iar starul francez nu a părut deloc fericit, afişând o privire de om nemulţumit.

"Nu dă bine, dar nu suntem singura echipă unde jucătorii reacţionează în acest fel. Această echipă demonstrează îşi demonstrează profesionalismul şi concentrarea în fiecare zi, iar această întâmplare lasă impresia că nu este aşa, ceea ce mă supără. I-am explicat de ce l-am schimbat. Iau mereu decizii din motive sportive. Acesta este fotbal, nu tenis, şi trebuie să îi respecţi pe toţi (n.r. - jucătorii)", a declarat Thomas Tuchel, citat de BBC.

Mbappe la Real Madrid? Spaniolii anunţă întâlniri decisive în următoarele zile

Paula Serrano, jurnalistă al Don Balon notează că Florentino Perez vrea să profite de situaţia în care se află Kylian Mbappe. Relaţia sa cu PSG s-a deterioriat vizibil, iar francezul nu şi-a pus încă semnătura pe contractul de prelungire propus de gruparea pariziană.

Este situaţia ideală de care Florentino Perez vrea să profite. Preşedintele blanco este un mare admirator al lui Mbappe şi ar fi dispus să ofere 300 de milioane de euro pentru galacticul la care visează toţi fanii madrileni. Perez l-a ratat în momentul în care Kylian Mbappe juca pentru AS Monaco. Francezul a vrut atunci să rămână în Franţa şi a refuzat oferta galacticilor. Acum, se pare că gândeşte altfel.

Conform informaţiilor din presa iberică, Leonardo, directorul sportiv al lui PSG l-a convocat imediat după meci pe vârful francez. Mbappe i-ar fi transmis că ”nu se simte apreciat atât cât merită la PSG” şi i-a transmis că ”atât el cât şi Neymar merită un altfel de tratament pentru că sunt vedetele echipei” scrie sursa citată. ”Începe asediul pentru Mbappe” a confirmat şi jurnalistul Josep Pedrerol în cadrul emisiunii sale. ”Real Madrid va ataca în vară această pistă!” a mai completat el.

 

 

Conversaţia s-a terminat prost, iar Mbappe a ameninţat conducerea parizienilor că va pleca în vară de pe Parc de Princes. Şansele ca el să-şi prelungească acordul cu PSG erau mici, dar acum par imposibile. Pe Santiago Bernabeu se pregăteşte deja creditul prin care Real Madrid va da lovitura verii.

  • 21 de goluri în 24 de meciuri a marcat Kylian Mbappe în acest sezon pentru PSG
  • 200 de milioane de euro este cota lui Mbappe, potrivit transfermarkt.com, fiind considerat cel mai valoros fotbalist din lume

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare