Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

300 de milioane de euro pentru un nou titlu! Manchester United e gata să facă senzaţie pe piaţa transferurilor

300 de milioane de euro pentru un nou titlu! Manchester United e gata să facă senzaţie pe piaţa transferurilor
Comentarii

Şefii lui Manchester United pregătesc un plan senzaţional prin care vor investi 300 de milioane de euro pentru a-i cumpăra pe Haaland şi pe Sancho, de la Borussia Dortmund.

Conducerea celor de la Manchester United este pregătită să pună pe masă 300 de milioane de euro, pentru ca Solskjaer să aducă trei jucători care să întărească lotul şi cu care să câştige Premier League sezonul viitor.

Manchester United plan senzaţional în valoare a 300 de miliaone de euro

Potrivit celor de la The Mirror, "diavolii roşii" sunt hotărâţi să investească cele 300 de milioane de euro pentru a aduce fotbalişti senzaţionali cu care să triumfe în Premier League anul viitor. Sezonul acesta United este la 15 puncte de locul 1, Manchester City, iar şansele ca "diavolii roşii" să câştige Premier League în acest sezon sunt destul de mici, pentru că echipa antrenată de Pep Guardiola este într-o formă excelentă.

Manchester United a crescut foarte mulţi tineri în ultimii ani, unii dintre ei vin de la academia clubului, iar alţii au fost cumpăraţi. Sursa citată anterior, susţine că echipa antrenată de Solskjaer vrea să îi achiziţioneze pe Erling Haaland, pe Jadon Sancho şi pe Kounde, cei trei fiind soluţiile pentru lotul lui United.

Vicepreşedintele grupării de pe Old Trafford, Ed Woodward, i-a promis antrenorului norvegian susţinere în investiţia majoră pe care United urmează să o facă în vară, iar banii vor fi cheltuiţi cu scopul de a crea un prim 11 competitiv care să câştige Premier League.

"Vom continua să-l sprijinim pe Ole cu o investiţie pe termen lung, prin aducerea de jucători, ne axăm la vară pe asta", a spus Ed Woodward, potrivit celor de la Marca.

Solskjaer gata să facă noi achiziţii cu care să câştige Premier League

În urma slăbiciunilor lotului şi a zvonurilor care s-au creat în jurul acestei investiţii enorme, United ar putea juca cu Kounde lângă Maguire. Fundaşul francez de la Sevilla are 22 de ani, are o cotă de piaţă de 50 milioane de euro, iar clauza pe care o are este de 90 milioane de euro.

La susţinerea mijlocului, "diavolii roşii" l-ar lua pe Jadon Sancho şi l-ar poziţiona în partea dreaptă în bandă. Englezul celor de la Borussia Dortmund are 20 de ani şi este cotat la 100 milioane de euro, conform transfermarkt. 

Ca număr 9, gruparea de pe Old Trafford insistă să îl achiziţioneze pe Erling Haaland, iar norvegianul care joacă tot pentru aceeaşi grupare din Germania, precum Sancho, are 20 de ani şi este evaluat la 110 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Primul 11 al celor de la Manchester United ar urma să arate astfel: De Gea - Wan-Bissaka, Kounde, Maguire, Shaw - McTominay, Pogba, Bruno Fernandes - Sancho, Haaland, Rashford.

Afla mai multe despre: manchester unitedhaalandsancho 

viewscnt
Articole similare