Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

300 de milioane pentru ”galacticul” aşteptat de toată lumea. Real Madrid e gata să facă cel mai scump transfer din istorie! Zidane, piesă cheie în tranzacţie

300 de milioane pentru ”galacticul” aşteptat de toată lumea. Real Madrid e gata să facă cel mai scump transfer din istorie! Zidane, piesă cheie în tranzacţie

Real Madrid

Comentarii

Le Journal du Dimanche, citat de cotidianul AS, anunţă că Real Madrid vrea cu orice preţ să-l transfere pe Kylian Mbappe Lotin (20 de ani) de la Paris Saint Germain. Asta nu reprezintă nicio noutate, dar sursa citată vine cu un plus important la nivel informativ: francezul vrea să plece la Real Madrid!

Desigur, nu acum! Conform Le Journal du Dimanche, Mbappe s-ar fi confesat familiei sale şi le-ar fi transmis că vrea să meargă de la PSG la Real Madrid, dar nu acum, ci peste 3-4 ani.

Şeicii nu au niciun gând să se despartă de cel mai eficient jucător francez al momentului, dar Florentino Perez e gata să facă o ofertă de nerefuzat. Sursa citată scrie că preşedintele madrilen este dispus să ofere 300 de milioane de euro pentru Mbappe! Ar fi cel mai scump transfer din istoria fotbalului, cu mai mult de 100 de milioane în plus faţă de suma plătită de PSG pentru coechipierul lui Mbappe, Neymar Junior.

Perez îl vrea din vară pe noul star al fotbalului mondial şi nu ar fi dispus să aştepte momentul potrivit în opinia lui Mbappe şi al familiei sale: ”Real Madrid nu aşteaptă pe nimeni” anunţă şi Telemadrid cu referire la situaţia în care se află mutarea lui Kylian pe Santiago Bernabeu. Florentino are un as în mânecă: Zinedine Zidane, omul care l-a remarcat pe puştiul minune al Franţei încă de la vârsta de 15 ani.

Până să ajungă la Real Madrid vârful naţionalei Franţei, gruparea blanco vrea să-i transfere pe Eden Hazard şi Christian Eriksen. Pentru amândoi, Los Blanco sunt dispuşi să ofere 150 de milioane de euro către Chelsea şi Tottenham. 

A fost la un pas de Real Madrid pentru 214 milioane de euro

În noiembrie 2018, documentele Football Leaks obţinute de Der Spiegel şi analizate de Mediapart au dezvăluit secretele transferului lui Kylian Mbappe Lotin de la AS Monaco la Paris Saint Germain, dar şi faptul că fotbalistul era ca şi transferat de Real Madrid, dar a refuzat să meargă în Capitala Spaniei.

214 milioane de euro trebuia să plătească gruparea de pe Santiago Bernabeu formaţiei din Principat pentru transferul urmaşului lui Messi şi Cristiano Ronaldo.

Dar Mbappe a preferat Paris Saint Germain. Ceea ce Directorul General al monegascilor, Dimitri Vasyliev nu a acceptat iniţial, dar a fost ulterior forţat de împrejurări să o facă. Transferul francezului la PSG s-a făcut pe 31 august şi a costat-o pe Paris Saint Germain, 180 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare