Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

300 de milioane pentru înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo. Florentino Perez a luat decizia finală

300 de milioane pentru înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo. Florentino Perez a luat decizia finală

Real Madrid

Comentarii

A fost o vară liniştită la Madrid, care şi-a păstrat conturile intacte şi nu s-a aruncat în disperare de cauză pe piaţa transferurilor. Florentino Perez, preşedintele clubului blanco are însă planul deja pregătit.

”Toate drumurile duc spre Neymar” anunţa cotidianul MARCA în această vară, dar brazilianul a rămas la Paris Saint Germain, pentru că Real Madrid nu a făcut o ofertă oficială pentru el. Între Nasser Al-Khelaifi şi Florentino Perez există o relaţie bazată pe respect reciproc, iar preşedintele madrilen nu a încercat nicio clipă să-şi deranjeze prietenul cu intenţiile sale. Ba chiar, susţine Don Balon, i-ar fi telefonat şi transmis că Real Madrid nu vrea şi nu a vrut să-l transfere pe starul brazilian în locul lui Ronaldo.

Telefonul lui Perez ar fi venit după ce Kehalifi s-a declarat deranjat de anumite ”jocuri de culise petrecute pe la spatele echipei franceze” şi făcute de alte cluburi.

300 de milioane pentru cel mai scump fotbalist din istorie

Cu toate acestea, Real Madrid are pregătite fondurile pentru transferul înlocuitorului lui Cristiano. Şi e vorba tot despre un jucător de la Paris Saint Germain.

”Kylian Mbappe s-a transformat în obsesia lui Florentino Perez”, scrie Don Balon care consideră că atacantul francez este singurul fotbalist din lume care merită o ”investiţie galactică” notează aceeaşi sursă. Oficialii blanco sunt de părere că Mbappe are o proiecţie fantastică în faţă, nu doar ca fotbalist ci şi ca imagine.

Perez ştie că prietenul său nu va facilita mutarea lui Mbappe, dar mizează atât pe dorinţa fotbalistului de a călca pe urmele idolului său, Cristiano Ronaldo, cât şi pe suma fabuloasă pe care o va oferi pentru transferul său.

300 de milioane de euro pregăteşte Florentino Perez pentru Mbappe, scrie sursa amintită, o sumă aproape de două ori mai mare decât cea investită de parizieni în transferul lui Kylian de la AS Monaco.

Afla mai multe despre: mbappeneymarcavanireal madridpsg 

viewscnt
Articole similare