Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

32 de copiii din România, pentru prima oară la Campionatul Mondial de fotbal al Academiilor Juventus

32 de copiii din România, pentru prima oară la Campionatul Mondial de fotbal al Academiilor Juventusgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Tinerii fotbalişti români vor participa în luna iunie la cea mai importantă competiţie organizată de Juventus, la nivel mondial, pentru copii şi juniori.

Puştii din România s-au pregătit deja după regulile şi stilul de joc al campioanei Italiei în cadrul taberelor de fotbal organizate de Juventus la Bucureşti. La vară vor reprezenta pentru prima oară ţara noastră la o competiţie de asemenea anvergură şi vor avea şansa să se afirme într-o companie selectă.

Copiii care vor juca pentru România la Juventus Academy World Cup (11-15 iunie) au participat la un stagiu de pregătire marca Juventus. Cel mai recent, tabăra de fotbal Juventus Training Camp România – ediţia Winter 2019, s-a încheiat în acest weekend. Deschiderea taberei s-a făcut printr-un spectacol de excepţie, care s-a desfăşurat pe Arena Naţională, iar programul de pregătire a avut loc după modelul folosit de Juventus la toate categoriile de jucători. Filozofia de pregătire a campioanei Italiei înseamnă respectul pentru jocul de fotbal, pentru coechipieri şi pentru spectatori, spirit de echipă, toate acestea fiind dublate de multă muncă.

De-a lungul pregătiri, antrenorii italieni Lorenzo Grossi (Head Coach), Stefano Saviotti şi Pier Filippo Zanichelli au apreciat în mode deosebit „dăruirea de care au dat dovadă la antrenamente” copiii din România, „unii dintre cei mai talentaţi” cu care au lucrat, şi faptul că aceştia au fost în permanenţă conectaţi la maximum şi dornici să înveţe cât mai multe.

Ianis Mihai Niţu, Alessio Pellegrini, Andrei Cristian Ciortea, Darius Patrick Togan şi Petru Victor Codrin sunt cinci dintre copiii care s-au pregătit pentru marea performanţă, în stilul Juventus, şi vor face parte din echipa României care va participa la vară, în perioada 11-15 iunie 2019, la cea mai importantă competiţie pentru copii şi juniori organizată la nivel mondial de campioana Italiei. 

România va fi reprezentată, în premieră, la Juventus Academy World Cup, campionatul mondial al academiilor Juventus, unde vor veni 80 de echipe de la academiile de fotbal organizate de campioana Italiei în toată lumea. Din echipa României vor face parte jucători din generaţiile 2006/2007 şi 2008/2009, care au participat la cel puţin un stagiu de pregătire Juventus. Componenţa lotului României va fi anunţată în curând.

Până acum, s-au desfăşurat două tabere de fotbal Juventus Torino, ambele în Bucureşti: cea care s-a încheiat în acest weekend şi cea de astă-vară, la care au participat 180 de copii cu vârste între 6 şi 14 ani. Cei mai mulţi au fost din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Suceava, Iaşi, Brăila, Hunedoara, Constanţa, Bacău, Piteşti, dar au fost şi din SUA (Chicago), Canada (Toronto), Dubai şi Venezuela.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: juventusturneutabara de fotbalbucurestiromaniaitalia 

viewscnt
Articole similare