Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

320 de milioane de euro pentru cel mai scump transfer din istoria Realului. ADIDAS joacă un rol important, iar Florentino a făcut deja creditul

320 de milioane de euro pentru cel mai scump transfer din istoria Realului. ADIDAS joacă un rol important, iar Florentino a făcut deja creditulgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez este gata să dea marea lovitură: pregăteşte o ofertă de 320 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Kylian Mbappe pe Bernabeu!

Presa spaniolă scrie că Florentino Perez este decis să facă orice sacrificiu pentru a-l avea pe Kylian Mbappe. Omul care a dat naştere ”erei galactice” este pregătit să facă cel mai scump transfer din istoria clubului Real Madrid.

AS notează că în timpul meciului Galatasaray - Real Madrid, Florentino Perez a primit o sumedenie de mesaje de la colaboratprii săi. Mulţi dintre ei, impresionaţi de prestaţia lui Mbappe contra lui Brugge i-au transmis lui Perez că poate conta pe sprijinul lor pentru a-l transfera pe francez: ”A făcut senzaţie în 30 de minute cu o echipă pe care noi nu am putut s-o batem” a fost mesajul general exprimat de apropiaţii lui Perez.

ADIDAS îşi intră în rol! Germanii îl vor pe Mbappe la Real Madrid

Spaniolii vorbesc de trei factori importanţi care pot produce transferul lui Mbappe pe Bernabeu. Primul ar fi reticenţa lui Mbappe de a merge în altă parte. Vrea să plece de la PSG, a anunţat-o şi a tăiat-o pe Barca de pe listă când a văzut cum a votat Messi la Balonul de Aur.

Un al doilea motiv esenţial în tranzacţie este Adidas. Germanii s-au înţeles cu Real Madrid pentru un contract uriaş de 1 miliard de euro. Chiar dacă Mbappe are contract cu Nike, pentru germani, un eventual transfer al francezul la Barca sau orice altă echipă care are ca sponsor tehnic compania americană este o tragedie. Prin urmare, Florentino poate conta şi pe sprijinul lor, unul esenţial după cum s-a văzut în transferul lui Bale de la Tottenham.

Al treilea motiv care îl apropie pe Mbappe de Real Madrid este relaţia bună pe care o are Florentino Perez cu oficialii PSG-ului. Mai marele blanco i-a tratat mereu cu respectul cuvenit pe oficialii parizieni, detaliu care va conta enorm atunci când Mbappe îşi va anunţa intenţia să plece.  Perez va avea cale liberă pentru a negocia mutarea şi este gata să facă un sacrificiu enorm.

320 de milioane de euro va fi oferta madrilenilor pentru Mbappe care va fi recompensat cu un salariu astronimic de 40 de milioane de euro pe an. Pentru a se asigura că are la dispoziţie banii necesari tranzacţiei, Perez ar fi obţinut deja un credit de la o importantă bancă spaniolă cu care a mai colaborat şi în trecut. 

Dezastru la Real Madrid după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Mbappe înlocuitorul vizat de Los Merengues

Cu 43% s-a diminuat potenţialul ofensiv al madrilenilor, după plecarea lui Cristiano Ronaldo se arată într-o statistică a Agenţiei EFE. Este o cifră uriaşă dacă ţinem cont că vorbim despre unul dintre cele mai mari cluburi din lume.Aici ar urma să-şi facă efectul Kylian Mbappe, fotbalist care îndeplineşte toate criteriile: este super valoros, extrem de tânăr şi are potenţial de galactic. 

Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus Torino, iar Real Madrid are acum un nou trident ofensiv. De la BBC (Bale, Benzema, Cristiano), Real Madrid a trecut la BBH (Bale, Benzema, Hazard). Cifrele sunt înspăimântătoare, iar comparaţiile nu există!

442 de goluri a marcat BBC pentru Real Madrid, până ca Ronaldo să plece de pe Santiago Bernabeu. Este cea mai înaltă cotă atinsă vreodată de un trident ofensiv al Realului în toată istoria sa. Tridentul Bale-Benzema-Cristiano a marcat mai multe goluri pentru Real Madrid decât legendarul trident ofensiv format din Alfredo Di Stefano-Ferenc Puşkaş-Paco Gento! În calcul au fost luate golurile marcate de cei trei, atât timp cât au evoluat împreună pe teren. Altfel, doar Cristiano Ronaldo are 450 de goluri marcate pentru Real Madrid în 438 de meciuri.

 

Actualul trident ofensiv al madrilenilor are 9 goluri marcate în acest sezon. 6 dintre ele au fost marcate de Benzema şi 2 de Gareth Bale. Ofensiva merengue a marcat la fel de mult ca Augsburg prin tripleta Niederlechner, Vargas, Richter. Şi mai puţin decât tridentele ofensive de la RB Leipzig, Sassuolo, Getafe, Burnley, Atalanta, Villarreal sau Lille.

Nici nu există comparaţie cu tridentele de la Manchester City sau Bayern! Nici măcar cu cel al lui Chelsea! La ultimul său sezon pe Bernabeu, Ronaldo a marcat 44 de goluri în 44 de meciuri. Asta înseamnă  că portughezul a marcat în acel an, mai multe goluri decât toată echipa Realului în ultimele 10 luni!! Şi Zidane resimte din plin absenţa portughezului. În noul mandat început pe 11 martie, Realul lui Zidane a marcat până acum 34 de goluri, adică are o medie de 1.4 goluri pe meci. Când îl avea pe Ronaldo în echipă, în primele 20 de meciuri, Zidane aducea Realului o zestre de 3.2 goluri pe meci!

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridmbappe 

viewscnt
Articole similare