Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

33 de ani de la Sevilla '86 | Belodedici, la un pas de a fi arestat de miliţie după câştigarea Cupei Campionilor Europeni!

33 de ani de la Sevilla '86 | Belodedici, la un pas de a fi arestat de miliţie după câştigarea Cupei Campionilor Europeni!

Special

Comentarii

Miodrag Belodidici, unul dintre artizanii câştigării de către Steaua a Cupei Campionilor Europeni, la Sevilla, în 1986, în faţa Barcelonei, a povestit în exclusivitate pentru telekomsport.ro un episod de-a dreptul halucinant pentru acea perioadă. A fost la un pas să fie arestat de miliţie.

Totul s-a întâmplat în clipa în care Miodrag Belodedici a decis să-şi vândă celebrul ARO oferit de statul român, drept recompensă pentru câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

"Am găsit un cumpărător. Ne-am întâlnit la un notar, unde am făcut actele. Îmi aduc aminte ca şi acum că omul a venit cu o geantă plină cu bani. 150 de mii de lei. După încheierea actelor, am ieşit în faţa notariatului şi am început să număr banii. La un moment dat dintr-o maşină au coborât doi miliţieni. Mi-au spus atât mie cât şi celui care cumpărase maşina să punem mâinile pe capota maşinii. Credeau probabil că dădusem o spargere. Ne-au percheziţionat. Când le-am arătat buletinul de identitate, nu mai ştiau ce să zică. Într-un fel şi-au cerut scuze şi ne-au lăsat în pace" a precizat Belodedici pentru telekomsport.ro. 

Nu rata emisiunea Euro Center de marţi, 7 mai, de la 18:30, pe Telekom Sport 3: poveşti nespuse despre noaptea magică de la Sevilla.

Afla mai multe despre: belodediciccemiliţiearestarearo 

viewscnt
Articole similare