Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

4,5 milioane de euro pentru Nicolae Stanciu. Internaţionalul român a dat marea lovitură. Anunţul oficial făcut de germani

4,5 milioane de euro pentru Nicolae Stanciu. Internaţionalul român a dat marea lovitură. Anunţul oficial făcut de germani
Comentarii

Evoluţiile avute de Nicolae Stanciu pentru Slavia Praga, după reluarea campionatului Cehiei, nu au rămas nerăsplătite.

Două goluri şi patru pase decisive sunt cifrele lui Nicolae Stanciu după reluarea campionatului Cehiei, în şase apariţii, iar echipa românului a reuşit să îşi apere titlul. La 27 de ani, Stanciu e deja campion în România, Belgia şi Cehia, românul ajungând la opt trofee cucerite de-a lungul carierei.

Reuşitele lui Nicolae Stanciu au fost remarcate şi de către specialişti. Germanii de la site-ul Transfermarkt.de au actualizat, vineri, cotele fotbaliştilor din Fortuna Liga, iar internaţionalul român se numără printre jucătorii cu cote mărite. Cota de piaţă a lui Nicolae Stanciu a crescut de la 3,2 la 4,5 milioane de euro, pe Transfermarkt.de. 

De asemenea, cota lui Alexandru Băluţă - fotbalist care în acest sezon a fost împrumutat de Slavia Praga la Slovan Liberec - a crescut de la 1,8 la două milioane de euro. Cota lui Florin Niţă, portarul celor de la Sparta Praga, este însă într-o uşoară scădere, de la 1,6 la 1,5 milioane de euro.

Nicolae Stanciu, ameninţat cu moartea pe stradă

Nicolae Stanciu, mijlocaşul formaţiei Slavia Praga, a mărturisit că a primit ameninţări cu moartea pe străzile din capitala Cehiei. Internaţionalul român a intrat în dizgraţia fanilor marii rivale a Slaviei, Sparta, pentru care a evoluat între 2018 şi 2019.

”Nu mai am niciun prieten la Sparta, ţin legătura doar cu Florin Niţă. Nu mă deranjează antipatia suporterilor Spartei. Pot rezista chiar şi mesajelor pe care le primesc, unele foarte urâte.

Într-o zi, mă plimbam cu soţia şi fratele meu când un bărbat, fan al Spartei, probabil, a venit la noi ameninţător şi mi-a strigat: 'Te omor, Stanciu!'.

Nu mi-a plăcut deloc, doar pentru că îi aveam alături pe cei dragi. Şi ei au fost ameninţaţi, asta mă enervează. Rivalitatea trebuie să rămână doar pe teren", a declarat Stanciu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare