Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"4-5 transferuri şi trebuie să facă asta!". Ioan Andone ştie cum se poate salva Dinamo: "Acum nu dau impresia" | EXCLUSIV

"4-5 transferuri şi trebuie să facă asta!". Ioan Andone ştie cum se poate salva Dinamo: "Acum nu dau impresia" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone (62 de ani), fostul mare jucător şi antrenor de la Dinamo, e convins că situaţia grea actuală din Ştefan cel Mare se va rezolva în momentul când jucătorii şi conducătorii vor fi uniţi şi vor dori acelaşi lucru. "Fălcosul" i-a certat pe fotbalişti, despre care a spus că nu sunt profesionişti din cauza modului în care gândesc.

"4-5 transferuri şi trebuie să facă asta!". Ioan Andone ştie cum se poate salva Dinamo: "Acum nu dau impresia" | EXCLUSIV

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Ioan Andone a vorbit despre situaţia de la Dinamo şi a spus că situaţia grea din Ştefan cel Mare va fi depăşită atunci când jucătorii, antrenorul şi conducerea vor fi un tot unitar pentru salvarea de la retrogradare. Andone crede că dinamoviştii trebuie să fie uniţi pentru a putea scoate clubul din zona roşie a clasamentului.

"Fălcosul" crede că Dinamo are nevoie de 4-5 jucători pentru a schimba faţa echipei până la finalul campionatului şi a scăpa de emoţiile retrogradării: "E o situaţie foarte grea, cum nu cred că a mai fost niciodată la Dinamo. Eu cred că ei pot rezolva situaţia în momentul în care pot să fie uniţi, în care conducătorii şi jucătorii vor dori acelaşi lucru. Acum nu dau impresia asta. Probabil în iarnă vor fi modificări în cadrul lotului şi experienţa lui Rednic să-i ajute să se salveze. În formula actuală e foarte greu, sunt atâtea meciuri fără victorie şi jucătorii nu au demonstrat că pot să poarte tricoul lui Dinamo cu cinste. Atunci, normal că trebuie să-ţi doreşti ceva. Nu trebuie să schimbi în totalitate, cu 4-5 jucători noi Dinamo poate să aibă altă faţă în primăvară", a spus Ioan Andone, exclusiv pentru Telekom Sport.

Andone s-a mirat de faptul că Mircea Rednic şi jucătorii sunt în conflict şi i-a acuzat pe fotbaliştii lui Dinamo că nu sunt profesionişti din cauza modului cum gândesc.

"Niciunde nu am auzit lucrul ăsta. Acum au că Rednic nu agreează jucătroii vechi sau foştii dinamovişti. Nu sunt profesionişti, când gândeşti aşa ca jucător înseamnă că ai o problemă, înseamnă că tu vezi greşeala la antrenor, nu la tine. Întâi trebuie să te urmăreşti tu. Nu joacă Rednic, el pune în practică o tactică, alege în prim 11, dar tu când ai intrat în teren trebuie să câştigi meciul", a mai spus Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamo 

viewscnt
Articole similare