Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

4 fotbalişti pe lista neagră a lui Ancelotti la Real Madrid. Vor pleca de pe "Bernabeu"

4 fotbalişti pe lista neagră a lui Ancelotti la Real Madrid. Vor pleca de pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti şi-a făcut lista neagră la Real Madrid. Antrenorul italian a trecut patru nume pe lista celor care trebuie să plece.

4 fotbalişti pe lista neagră a lui Ancelotti la Real Madrid. Vor pleca de pe "Bernabeu"

După ce s-a consultat cu Florentino Perez, Carlo Ancelotti şi-a întocmit lista de jucători pe care nu se va mai baza în acest sezon. Antrenorul Realului a trecut patru nume pe lista plecărilor, iar presa din Spania a aflat de ce fotbalişti îşi doreşte tehnicianul italian să scapă.

Dani Ceballos - Mijlocaşul adus de la Betis a jucat extrem de puţin de când a fost transferat, fiind mai mult împrumutat la Arsenal, în Premier League. Betis îl vrea înapoi pe Ceballos în această iarnă, dar până acum nu s-a perfectat nimic. Fotbalistul nu intră în planurile lui Ancelotti şi e primul nume de pe lista plecărilor.

Mariano Diaz - În duelul cu Luka Jovic pentru postul de rezervă a lui Karim Benzema, pare că sârbul a trecut în avantaj, în ochii lui Carlo Ancelotti, astfel că Mariano Diaz a fost şi el trecut pe lista de disponibilizări. Sursa citată scrie că Realul îi caută acestuia şi o soluţie de a pleca împrumut, după ce a jucat foarte puţin.

Jesus Vallejo - Fundaşul central a jucat şi el foarte puţin sub comanda lui Ancelotti, într-un sezon în care Realul a rămas fără pionii princiopali din centrul apărării, Ramos şi Varane. Militao şi Alaba s-au "sudat" ca şi cuplu titular, iar Nacho Fernandez a fost preferat lui Vallejo atunci când unul dintre cei doi a lipsit.

Miguel Gutierrez - Crescut în La Fabrica, fundaşul stânga a intrat într-un con de umbră de când a fost adus Carlo Ancelotti în locul lui Zinedine Zidane. Ferland Mendy şi Marcelo sunt "greii" din banda stângă a apărării Realului. Cel mai probabil, acestuia îi va fi căutată o echipă unde să plece împrumut pentru a prinde experienţa necesară.

Afla mai multe despre: real madridvallejoceballosdiazgutierrez 

viewscnt
Articole similare