Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

4 jucători cunoscuţi, OUT de la Universitatea Craiova. EXCLUSIV | Mihai Rotaru, reacţie tranşantă: ”Acesta este planul”

4 jucători cunoscuţi, OUT de la Universitatea Craiova. EXCLUSIV | Mihai Rotaru, reacţie tranşantă: ”Acesta este planul”
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a decis să renunţe la 4 jucători şi aceştia n-au făcut deplasarea în cantonamentul din Turcia. Mihai Rotaru a oferit o primă reacţie despre această decizie.

Universitatea Craiova a început bine sezonul, dar în ultimele etape a suferit grav şi riscă să piardă inclusiv locul de play-off.

Drept urmare, Laurenţiu Reghecampf a decis să facă mai multe modificări la nivelul lotului şi a renunţat la 4 jucători cunoscuţi.

Reacţia lui Mihai Rotaru după ce Reghecampf a renunţat la 4 jucători

Universitatea Craiova n-a mai câştigat de 7 meciuri şi această serie de rezultate negative a îndepărtat-o de obiectivul echipei, titlul de campioană.

Mihai Rotaru a transmis că are în continuare încredere în Laurenţiu Reghecampf şi lotul echipei va trece astfel prin mai multe transformări.

Primele decizii luate de Laurenţiu Reghecampf a fost să renunţe la 4 dintre jucătorii cunoscuţi, dar care n-au dat randament în prima parte a campionatului.

Aceştia sunt Mihai Bălaşa (fundaş central), Antoni Ivanov (mijlocaş central), Matteo Fedele (mijlocaş central) şi Mihai Roman (atacant). Cei 4 n-au fost luaţi în cantonamentul din Antalya.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Mihai Rotaru spune că a fost de acord cu decizia lui Reghecampf, mai ales că doi dintre ei au intrat în ultimele 6 luni de contract.

Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova susţine că lotul va fi completat cu încă doi jucători pe care încearcă să-i transfere:

”În acest moment nu s-au bazat pe ei. Nici nu puteam să plecăm cu 40 de jucători în cantonament. Nu fac parte din programul pe termen scurt.

Pe de altă parte, Mihai Bălaşa este în ultimele 6 luni de contract, Mihai Roman este în ultimele 6 luni de contract.

Încercăm să ne acoperim pe două posturi. Încercăm să aducem doi, maximum trei jucători. Acesta este planul”, a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport.

Cifrele celor 4 jucători care sunt OUT de la Universitatea Craiova

  • Matteo Fedele, 29 de ani, mijlocaş: 12 meciuri, 470 de minute jucate, 0 goluri, 0 asisst-uri.
  • Antoni Ivanov, 26 de ani, mijlocaş: 9 meciuri, 243 de minute, 0 goluri, 0 assist-uri.
  • Mihai Bălaşa, 26 de ani, fundaş: 12 meciuri, 823 de minute, un gol, 0 assist-uri.
  • Mihai Roman, 29 de ani, atacant: un meci, 32 de minute, 0 goluri, 0 assist-uri.

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare