Experiențe împreună.
You are here:

4 milioane de euro pentru Florin Tănase. FCSB îşi pierde căpitanul după patru ani. Becali anunţă: "Va fi vândut"

4 milioane de euro pentru Florin Tănase. FCSB îşi pierde căpitanul după patru ani. Becali anunţă: "Va fi vândut"

FCSB

Comentarii

FCSB şi-ar putea pierde căpitanul, anunţă Giovani Becali.

Fostul impresar a făcut o analiză asupra lotului de la FCSB, subliniind că Florinel Coman, Florin Tănase şi Ionuţ Vînă sunt cei trei jucători care o pot părăsi pe vicecampioană.

„Am primit multe telefoane pentru Florinel Coman. Toată lumea care face oferte se învârte acum în jurul a 7 sau 8 milioane de euro! Nimeni nu trece de pragul ăsta. Oferta din America pentru Coman a fost foarte serioasă, dar a fost foarte mică în comparaţie cu ce a vrut FCSB.

Pentru mine, valoarea lui Florinel Coman, în acest moment, este de 10-12 milioane de euro. Florin Tănase poate fi vândut, cred, cu 4 milioane. Florinel Coman e vârf de lance, dar mai sunt şi Tănase şi Vînă”, a declarat Ioan Becali la ProTV.

Florin Tănase poate pleca de la FCSB, la patru ani după ce Gigi Becali îl aducea de la Viitorul

În vârstă de 25 de ani, Florin Tănase joacă pentru FCSB din vara anului 2016, atunci când Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru a-l transfera de la FC Viitorul. În această perioadă, Tănase, care este actualul căpitan al echipei, a strâns 146 de meciuri, 36 de goluri şi 28 de pase decisive în tricoul roş-albaştrilor.

  • 2,2 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de
  • 4 selecţii are Florin Tănase la prima reprezentativă a României

viewscnt
Articole similare