Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

4 transferuri la U Craiova din Liga 1! Rotaru, lovituri pe toate posturile. S-au aflat numele fotbaliştilor

4 transferuri la U Craiova din Liga 1! Rotaru, lovituri pe toate posturile. S-au aflat numele fotbaliştilor
Comentarii

Universitatea Craiova încearcă să se replieze pentru noul sezon, după ce a ratat încă un titlu în Liga 1. Deja, antrenorul Marinos Ouzounidis i-a criticat pe fotbalişti, iar grecul încearcă să facă îmbunătăţiri lotului pe care-l are. La echipa din Oltenia ar urma să ajungă patru fotbalişti, dintre care trei de la Astra şi unul de la FC Argeş.

Antrenorul grec a venit pe "Ion Oblemenco" în plin sezon, când a fost nevoit să preia un lot deja format şi pe care-l să obişnuiască stilului său. Din următorul sezon, toată presiunea se va muta pe Marinos Ouzounidis, care îşi va forma lotul, împreună cu conducerea. Primele nume de pe lista de transferuri au apărut deja. 

4 ţinte pentru Universitatea Craiova în perioada de transferuri

Universitatea Craiova poate beneficia pe piaţa transferurilor de pe urma conjuncturilor în care se află cei patru fotbalişti din Liga 1, pe care-i doreşte la echipă. 

Conform publicaţiei din Oltenia 3minute.net, Cephas Malele, David, Lazar, Daniel Graovac şi Valentin Gheorghe ar fi ţintele lui Mihai Rotaru şi Marinos Ouzounidis. 

Atacantul lui FC Argeş e la final de contract, nu a acceptat prelungirea contractului, deşi i s-a propus în mai multe rânduri în ultima perioadă, iar acum nou-promovata riscă să-l piardă gratis. Angolezul este al doilea marcator al campionatului, după Florin Tănase, şi ar fi o soluţie low-cost pentru U Craiova. De altfel, Ioan Andone a susţinut, în cadrul unei intervenţii la Telekom Sport, că Malele are oferte.

Clubul de pe "Ion Oblemenco" s-ar afla şi pe urmele a trei fotbalişti de la Astra, echipă care a retrogradat în Liga 2 şi care nu-şi va putea permite să păstreze aceleaşi salarii. 

Astfel, David Lazar, o ţintă mai veche a lui Mihai Rotaru, se va despărţi mai mult ca sigur de fosta campioană a României. Portarul s-ar fi înţeles deja cu U Craiova. Apoi, oltenii doresc să se întărească şi în apărare şi linia de mijloc cu Daniel Graovac şi Valentin Gheorghe. Cei doi au fost doriţi în trecut şi de FCSB, unde ar fi urmat să ajungă la pachet, în perioada preliminariilor europene din sezonul trecut. 

De la Astra şi-a anunţat plecarea şi Valerică Găman, cel care a susţinut că îi va fi greu să joace în Liga 2, dar destinaţia este necunoscută.  

De ce şi-a certat fotbaliştii Ouzounidis. Doi dintre ei pleacă

De la Universitatea Craiova se pregătesc şi plecări în această vară. Împrumutul lui Alexandru Tudorie expiră şi este dorit în Polonia, în timp ce Cristian Bărbuţ ar fi semnat deja cu Sepsi OSK, unde e dorit de conducere. 

Spre finalul campionatului, după ce seria înfrângerilor s-a accentuat, antrenorul grec de la U Craiova şi-a vărsat nervii pe fotbalişti. 

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisuniversitatea craiovamihai rotarutransferuri u craiovatransferuri universitatea craiovadavid lazarcephas maleledavid lazargraovacvalentin gheorghe 

viewscnt
Articole similare