Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

40 de milioane de euro pentru 2 jucători reprezentaţi de Giovanni Becali. EXCLUSIV | Prima reacţie a impresarului

40 de milioane de euro pentru 2 jucători reprezentaţi de Giovanni Becali. EXCLUSIV | Prima reacţie a impresaruluigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit la Telekom Sport ce i-a spus patronul Parmei, Kyle Krause, despre situaţia lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, jucători doriţi de mai multe cluburi din Serie A.

Valentin Mihăilă şi Dennis Man au lăsat o impresie foarte bună la Parma, deşi echipa a retrogradat. Cei doi internaţionali români sunt văzuţi ca jucători de perspectivă, care ar putea ajunge să valoreze mult mai mulţi bani.

De aceeaşi părere este şi Kyle Krause, patronul Parmei. Giovanni Becali, impresarul lui Man şi Mihăilă, a dezvăluit ce i-a spus patronul Parmei într-o discuţie pe care a avut cu acesta despre ofertele pe care le au cei doi jucători.

40 de milioane de euro pentru Man şi Mihăilă. Patronul Parmei i-a spus lui Giovanni Becali ce planuri are cu cei doi

Cum Parma a retrogradat în Serie B, mai multe cluburi din Serie A au încercat să profite de această situaţie şi au sperat că îi pot transfera pe Valentin Mihăilă şi pe Dennis Man la preţuri accesibile. Însă patronul Parmei nu vrea să-i cedeze atât de uşor.

Giovanni Becali a dezvăluit la Telekom Sport că a discutat cu patronul Parmei despre ofertele pe care le au cei doi internaţionali români. Kyle Krause i-a transmis că îi va lăsa să plece doar dacă primeşte în total cel puţin 40 de milioane de euro pentru ei.

S-au primit mai multe oferte pentru ei, oferte care depăşesc sumele plătite de Parma, dar cuvântul preşedintelui e numai de peste 20 milioane (n.r. de euro). Până atunci să nu îndrăznesc să spun de vreo ofertă, pentru că nu o ia în calcul”, a dezvăluit Giovanni Becali la Telekom Sport.

De altfel, Giovanni Becali susţine că Valentin Mihăilă şi Dennis Man sunt printre favoriţii lui Kyle Krause şi patronul Parmei îşi pune mari speranţe în cei doi jucători români:

”Cei doi la Parma au produs o impresie extraordinară, sunt favoriţii preşedintelui, sunt favoriţii conducătorilor. E adevărat că n-au avut nici timpul necesar să se acomodeze, şi din cauza accidentărilor”, a mai spus Giovanni Becali.

Dorit de AC Milan, Dennis Man spune că şi-ar dori să rămână la Parma

Presa din Italia a scris că unul dintre cluburile care-l doresc pe Dennis Man este AC Milan. Însă Parma ar fi cerut 25 de milioane de euro în schimbult atacantului în vârstă de 22 de ani, o sumă considerată prea mare de milanezi.

Totuşi, Dennis Man spune că nu s-a lăsat influenţat de aceste discuţii şi îşi doreşte să continue la Parma, deşi va juca în Serie B: ”Cred că avem un grup bun, mă simt bine alături de coechipierii meu. Nu mă gândesc la alte echipe, vreau să rămân la Parma şi să contribui la revenirea în Serie A”, a spus Dennis Man pentru site-ul oficial al clubului.

Valentin Mihăilă, 21 de ani, a fost transferat de Parma în octombrie 2020, de la Universitatea Craiova, contra sumei de 8,5 milioane de euro. Mihăilă a devenit astfel cel mai scump jucător vândut vreodată de echipa din Bănie.

Dennis Man, 22 de ani, a ajuns la Parma în ianuarie 2021, de la FCSB, care a primit 11 milioane de euro. Este cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare