Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

40 de milioane de euro pentru Gigi Becali. Patronul FCSB visează la cea mai mare lovitură de când este patron la FCSB

40 de milioane de euro pentru Gigi Becali. Patronul FCSB visează la cea mai mare lovitură de când este patron la FCSB

Superliga

Comentarii

Gigi Becali se aşteaptă să primească în vară în jur de 40 de milioane de euro pentru cei mai importanţi jucători care pot prinde un transfer. Este vorba despre Olimpiu Moruţan, Florinel Coman şi Florin Tănase.

Patronul FCSB speră să dea noi lovituri în următoarea fereastră de transferuri. Gigi Becali a stabilit preţurile pentru cei mai importanţi trei jucători de la FCSB şi speră să primească în jur de 40 de milioane de euro.

Cu această ocazie, Gigi Becali este încrezător că va stabili un nou record în fotbalul românesc: primul jucător care va pleca din Liga 1 pentru 20 de milioane de euro. Patronul FCSB speră să primească această sumă în schimbul lui Olimpiu Moruţan, pe care îl promovează intens.

Încă o super lovitură dată de Gigi Becali? Speră să primească 40 de milioane de euro

În iarna care a trecut, FCSB a stabilit un nou record în Liga 1. Dennis Man a plecat la Parma pentru 11 milioane de euro şi suma poate urca până la două milioane de euro, în funcţie de bonusuri. Man a devenit astfel cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1.

Însă Gigi Becali nu vrea să se oprească aici. Potrivit as.ro, Gigi Becali speră în vară să dea noi lovituri. Omul de afaceri din Pipera a stabilit preţurile pentru cei mai buni trei jucători de la FCSB. Este vorba despre Olimpiu Moruţan, Florinel Coman şi Florin Tănase.

În schimbul lor, Gigi Becali speră să primească în jur de 40 de milioane de euro. Ar fi cea mai mare sumă încasată vreodată de o echipă românească, din transferuri de jucători.

Cel mai scump jucător ar putea fi Olimpiu Moruţan, pentru care Gigi Becali îşi doreşte să primească 20 de milioane de euro. Urmează în acest clasament Florinel Coman, căruia Gigi Becali i-a stabilit un preţ de 15 milioane de euro, în timp ce pentru Florin Tănase îşi doreşte să primească o ofertă de 5 milioane de euro.

Giovanni Becali, despre preţul lui Moruţan: ”Nu a arătat nimic la EURO 2021”

Giovanni Becali spune că a fost dezamăgit de evoluţiile pe care le-a avut Olimpiu Moruţan la Campionatul European de Tineret. Fostul impresar susţine că acest turneu ar fi putut fi rampa de lansare, însă Moruţan a ratat această şansă:

”Când văd că Moruţan va fi transferat nu ştiu unde, pe nu ştiu ce sume... Moruţan nu a arătat nimic la turneul final, în afară de primul meci, el trebuia să fie artizanul echipei U21 la cât se vorbeşte de el. Aici trebuia să dea, să ceară Gigi 25 milioane, 18 pe el, aici era bătaia peştelui”, a spus Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare