Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

41.000 de euro îi costă nocturna! Oficialii de la Alba Iulia vor să joace cu FCSB pe propriul stadion

41.000 de euro îi costă nocturna! Oficialii de la Alba Iulia vor să joace cu FCSB pe propriul stadion

Cupa României

Comentarii

Unirea Alba Iulia – FCSB, contând pentru „16”-imile Cupei României, meciul anului pentru fotbalul din judeţul Alba, se va disputa joi, 27 septembrie, ora 21.30, în nocturnă!

Variantele actuale sunt stadionul „Cetate” din Alba Iulia, dacă „alb-negrii” vor reuşi să închirieze o nocturnă mobilă, sau pe Arena „Minaur” din Zlatna! „Nu vrem să plecăm din judeţul Alba, căutăm soluţii pentru a juca în faţa suporterilor ce aşteaptă cu nerăbdare un asemenea meci", a precizat Mihai Dăscălescu, oficialul echipei pentru Ziarul Unirea.
 
Costurile închirierei unei instalaţii mobile de nocturne se cifrează la 41.000 de euro, bani pe care albaiulienii speră să îi scoată pe „Cetate”, din vânzarea biletelor, care se vor cifra între 20 şi 30 de lei. Astfel, pe „Cetate”, sunt 7000 de locuri pe scaune, dar se pot vinde bilete şi la peluze, iar ]n cazul unei asistenţe numeroase, s-ar amortiza investiţia cu închirierea nocturnei mobile. Surse apropiate clubului unirist susţin că instalarea nocturnei mobile pe arena albaiuliană ar fi terminată până joia viitoare.
 
Până acum FC Unirea Alba Iulia s-a confruntat de patru ori cu Steaua în Cupa României, de două ori în 1991, o dată în 1992 şi o dată în 2006. FC Unirea Alba Iulia şi Steaua s-au întâlnit de şase ori şi pe prima scenă fotbalistică a ţării, Steaua neizbutind să câştige niciodată la Alba Iulia.
 
 

Afla mai multe despre: cupa romanieifcsbunirea alba iulia 

viewscnt
Articole similare