Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5,5 milioane pentru Dennis Man. Becali pregăteşte o nouă lovitură istorică la FCSB. Cota mijlocaşului a explodat de-a dreptul

5,5 milioane pentru Dennis Man. Becali pregăteşte o nouă lovitură istorică la FCSB. Cota mijlocaşului a explodat de-a dreptulgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB nu traversează cea mai fericită perioadă, însă Gigi Becali poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. În ciuda rezultatelor slabe ale echipei, cotele jucătorilor au explodat pe site-urile de specialitate.

FCSB are parte de un start de sezon dezastruos. Echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă a ratat, pentru al doilea sezon consecutiv, calificarea în grupele Europa League, iar în campionat este la 11 puncte în spatele liderului Gaz Metan Mediaş, după primele opt etape disputate în Liga I.

Deşi FCSB nu are parte de cele mai bune rezultate în acest start de stagiune, Gigi Becali pare ca nu are de suferit chiar şi fără banii pe care-i aştepta de la UEFA. Patronul roş-albaştrilor pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, mai ales după ultimele actualizări făcute pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Becali pregăteşte marele transfer. Man poate pleca de la FCSB

Dennis Man n-a impresionat la Campionatul European de tineret din vara acestui an, însă, datorită rezultatelor bune ale echipei, cota sa a crescut fulminant. După calificarea tricolorilor mici în semifinalele competiţiei, Dennis Man a revenit la FCSB şi a aşteptat ca ofertele să curgă pe bandă rulantă.

Acest lucru nu s-a întâmplat, dar, în viitorul apropiat, mijlocaşul de 21 de ani poate reprezenta subiectul unui transfer uriaş pentru fotbalul românesc. Dacă pentru Man n-a avut oferte, Becali şi-a permis luxul chiar de a refuza 8 milioane de euro pentru Florinel Coman, conform declaraţiilor patronului de la FCSB.

"Am o ofertă pe Coman de 8 milioane. Ce jucător de la echipa naţională pe care l-a convocat Contra face 8 milioane? Nu l-am dat. Şi omul mi-a spus: <<Domnul Becali, Coman la ora asta peste 10 milioane nu trece, dumneata vrei 15>>"  , declara Becali la începutul acestei săptămâni.

Revenind la Dennis Man, mijlocaşul FCSB-ului valorează acum 5.5 milioane de euro. Cum Nicolae Stanciu încă deţine recordul pentru cel mai scump jucător vândut din istoria Ligii I, pentru 9,7 milioane de euro, Dennis Man poate bate curând acest record.

Momentan, mijlocaşul de 21 de ani este accidentat, însă specialiştii site-ului transfermarkt.com n-au ţinut cont de acest lucru şi l-au făcut pe Man cel mai scump jucător din campionatul intern, iar pe locul al doilea este poziţionat Constantin Budescu, jucătorul Astrei fiind cotat la 4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare