Experiențe împreună.
You are here:

5 dintr-un foc! Vedetele FCSB care rămân pe drumuri. Gigi Becali face curăţenie generală. Pleacă şi un lider al echipei

5 dintr-un foc! Vedetele FCSB care rămân pe drumuri. Gigi Becali face curăţenie generală. Pleacă şi un lider al echipei

FCSB

Comentarii

Gigi Becali dictează politica de transferuri la FCSB şi se consultă cu managerul general Mihai Stoica şi cu antrenorul Toni Petrea. În vară, FCSB se poate despărţi de şase jucători, printre care şi Florin Tănase, care îşi doreşte un transfer în străinătate. Ceilalţi cinci rămân fără contract.

FCSB e lider în Liga 1, cu 51 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, iar strategia aleasă de Gigi Becali şi de conducere, pentru acest sezon, funcţionează. În iarnă, FCSB i-a transferat pe Risto Radunovic, Denis Haruţ şi Ante Vukusic, iar în vară se anunţă noi schimbări în lot. 

5 fotbalişti pot pleca de la FCSB în vară! Fotbaliştii cărora Gigi Becali nu le-a prelungit contractul

Gigi Becali şi Toni Petrea s-au pus de acord în privinţa unei echipe de start din care nu au cum să lipsească Florinel Coman, Octavian Popescu, Florin Tănase sau Olimpiu Moruţan şi nici ultimele achiziţii ale omului de afaceri: Risto Radunovic şi Denis Haruţ. 

Ultimele mutări din lotul FCSB-ului le-au închis "uşa" anumitor jucători, iar cinci fotbalişti riscă să rămână pe drumuri în vară, în condiţiile în care Gigi Becali nu a făcut nicio mişcare până în acest moment. 

5 jucători de la FCSB cărora le expiră contractul

FCSB ar putea pierde doi jucători din apărare. Primul e Aristidis Soiledis, care nu a intrat în planurile echipei în acest sezon, în care a jucat un singur meci. De altfel, au apărut deja informaţii conform cărora fundaşul stânga ar putea pleca în Grecia. În acest moment, apărătorul lateral nu are nicio şansă să le ia faţa lui Radunovic şi Panţîru. 

Tot din apărare ar putea pleca şi Valentin Creţu, care e protagonistul unui caz ciudat. Titular în prima parte a sezonului, jucătorul venit de la Gaz Metan a ieşit din graţiile lui Gigi Becali. În ultima perioadă, Denis Haruţ şi Ovidiu Popescu au fost preferaţi pe postul de fundaş dreapta. 

Veteranul lotului FCSB, Lucian Filip, a fost accidentat aproape tot sezonul, iar în vară contractul acestuia expiră. Deşi conducătorii de la FCSB plănuiau să-l reprofileze ca fundaş central, situaţia sa e incertă, din cauza unei accidentări. 

Din atac ar putea pleca Ante Vukusic şi Alexandru Buziuc, cărora le expiră contractul în vară. Cei doi au dezamăgit, nu şi-au câştigat un loc de titular şi nici nu au adus golurile de care FCSB are nevoie. Helmuth Duckadam crede că atacanţii de la FCSB sunt "lucraţi" de vedetele echipei. 

Florin Tănase îşi doreşte transferul de la FCSB

În vară ar putea pleca şi căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, care are deja cinci ani petrecuţi la echipă. De altfel, impresarul Giovanni Becali a vorbit despre posibilul transfer al fotbalistului: „Nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt şanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Şi, bineînţeles, dacă şi Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro şi atunci toate părţile pot fi mulţumite”, a zis Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - FCSB, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

 

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...