Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 jocuri online cu RTP de peste 98%

5 jocuri online cu RTP de peste 98%galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Cazinourile online deţin un avantaj important în comparaţie cu agenţiile stradale, în sensul că Payout-ul jocurilor de pe Internet este mai mare decât rata de câştig asociată cu jocurile din offline. Una dintre explicaţii este că operatorii online nu au cheltuieli cu un personal numeros, cu chiria şi cu utilităţile pentru mai multe puncte de lucru ş.a.m.d.

În acest context, există sloturi cu un Payout (RTP) de peste 98%. Teoretic, acestea sunt şi cele mai avantajoase din punctul de vedere al jucătorului, dar asta nu înseamnă că un client are câştig garantat. Jucătorii cu experienţă ştiu că nu este bine să îşi creeze iluzii, pentru că valoarea RTP-ului este valabilă la un rulaj de 1x. Ori, pasionaţii de gambling rulează banii depuşi de mai multe ori.

Să spunem că o agenţie practică un Payout de 95%. Un pariu cu probabilitate de câştig de 50% nu va avea cotă 2.00, ci 1.95. Dacă cineva plasează 10 pariuri cu miza 10 lei fiecare şi câştigă jumătate din ele, va rămâne în cont cu 97,5 lei, la un rulaj de 1X. Aşadar, la fiecare rulare a bugetului iniţial, „casa” rămâne cu 2,5 lei.

În acelaşi timp, un jucător poate să nu câştige nimic, deşi mizează bani mulţi. Suma cu care contribuie el la fondul de premiere poate ajunge la altul, mai norocos, care poate a jucat doar câteva rotiri. Totuşi, este clar că ai şanse mai mari de câştig la un slot cu RTP de 98% decât la unul cu RTP de 80%. Cu cât mai multe runde joci, cu atât probabilitatea de a obţine un câştig însemnat sunt mai mari, de aceea este recomandat să îţi rotunjeşti bugetul cu un casino bonus.

Iată 5 jocuri din categoria celor cu un Payout de minim 98%:

TWIN SPIN

Este un slot de tip Megaways, cu 243 de linii de plată. Grafica este simplă, dar plăcută. Cele mai importante simboluri sunt Wild-ul, diamantul, şeptarul şi BAR. „Twin Spin” e greu de inclus în categoria păcănelelor cu fructe şi şeptari, pentru că are o singură pictogramă din cu fructe, cireşele.

Combinaţiile câştigătoare se formează de la rola cea mai din stânga spre dreapta. Particularitatea acestui slot constă în faptul că, aleator, două sau mai multe role adiacente devin identice în timpul rotirii. Dacă această funcţie este îndeplinită de rolele 1, 2 şi 3, atunci câştigul este garantat.

GUNS N` ROSES

Fanii muzicii rock, în general, şi ai trupei Guns N` Roses, în special, îndrăgesc cu siguranţă acest joc în care îţi poţi alege fondul sonor dintr-un playlist cu melodii celebre. Imaginea membrilor formaţiei, pagina de ziar şi scena din timpul concertelor sunt simboluri de top. Celelalte pictograme, reprezentate de cărţile de joc (A, 10, J, Q, K), au o grafică deosebită, fiind împodobite cu trandafiri (roses).

Simbolul bonus (discul de vinil) poate declanşa trei funcţii speciale dacă se opreşte pe ecran în trei exemplare: Encore Free Spins, Crowd-Pleaser Bonus Game şi câştiguri în fise. Varianta este decisă de Roata Bonus.

FRUIT SHOP

Ecranul este desenat ca un magazin cu copertină în care se vând fructe: cireşe, prune, lămâi, portocale, pepeni. Cel mai important simbol este „Wild”-ul, pictograma pe care scrie „Fruit Shop”. Pe lângă faptul că substituie orice alt simbol atunci când se poate forma o combinaţie câştigătoare, el are şi rol de factor multiplicator x2.

Fruit Shop are şi funcţie de rotiri gratuite. Fiecare câştig obţinut în timpul acestei secvenţe resetează contorul, aducând învârtiri suplimentare.

BUTTERFLY STAXX

Se remarcă prin grafica ce te introduce într-o atmosferă de basm. În orice moment, te aştepţi ca de după flori să apară o zână bună. Cerul este înstelat, iar licuricii zboară în voie, pe tot ecranul. De fiecare dată când pictograma fluture umple o rolă, sunt declanşate rotiri suplimentare.

Minim trei simboluri Scatter activează funcţia Butterfly Spins, în timpul căreia pe role aterizează numai simboluri Cocoon. Există şi un simbol Wild (floarea multicoloră), care măreşte şansele de câştig.

PYRAMID QUEST FOR IMMORTALITY

Este un joc inspirat din legendele Egiptului Antic, cu simbol Wild caracteristic şi multiplicator Avalanche care creşte cu o unitate la fiecare 3 câştiguri succesive, până la o valoare de x10. Pictogramele care o reprezintă pe Cleopatra, Scarabeul şi Cobra sunt cele mai important simboluri din jocul de bază.

Chiar şi structura slotului este în formă de piramidă, cu 5 role, dintre care cea mai înaltă (5 rânduri) este cea din mijloc. Numărul de rânduri descreşte (rolele 2 şi 4 au câte patru rânduri, iar rolele 1 şi 5 au câte trei).

 

Afla mai multe despre: advertorial 

viewscnt
Articole similare