Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 jucători foarte cunoscuţi care au rămas fără echipă. Se pot transfera în calitate de jucători liberi

5 jucători foarte cunoscuţi care au rămas fără echipă. Se pot transfera în calitate de jucători liberi

Transferuri

Comentarii

Perioada de transferuri s-a închis în campioantele tari, dar câţiva jucători cu nume au rămas fără echipe.

Ei se pot transfera încă în alte campionate, în care se mai pot face încă transferuri. Iată-i pe cei mai cunoscuţi cinci jucători care în acest moment sunt fără echipe:

1. Serge Aurier (28 de ani)

Fundaşul dreapta s-a despărţit de Tottenham după patru sezoane. A mai jucat în cariera sa la Lens, Toulouse şi Paris Saint-Germain, iar în această vară s-a zvonit că ar fi fost dorit inclusiv de Barcelona. Aurier are numai 28 de ani şi o cotă de piaţă de 20 de milioane de euro.

2. David Luiz (34 de ani)

Experimentatul fundaş brazilian ar fi la un pas de o revenire în Brazilia. Nu şi-a găsit echipă în această perioadă de transferuri, deşi s-a zvonit că a fost dorit în Italia, de rivalele Lazio şi AS Roma. Cel mai probabil va reveni în Brazilia, la Flamengo.

3. Eliaquim Mangala (30 de ani)

În 2014, Manchester City plătea 45 de milioane de euro pentru el. FRancezul a jucat ultima dată la Valencia, iar în cariera sa a mai trecut pe la Standard Liege, FC Porto, Manchester City sau Everton.

4. Jack Wilshere (29 de ani)

Fostul star de la Arsenal a jucat până în iunie la Bournemouth. În cariera sa a mai jucat la Bolton şi West Ham, iar în această vară s-a zvonit că ar putea ajunge la Rangers, acolo unde joacă şi Ianis Hagi.

5. Diego Perotti (33 de ani)

Nici Diego Perotti nu şi-a găsit echipă în perioada de transferuri din vară. Se zvoneşte că ar putea ajunge în Rusia, după ce ultima dată a jucat la Fenerbahce. În cariera sa a evoluat la AS Roma, Genoa, Sevilla sau Boca Juniors. Era cotat la 20 de milioane de euro în 2017.

Afla mai multe despre: serge aurierdavid luiztransferuri 

viewscnt
Articole similare