Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 jucători sub lupa lui Nicolae Dică I Analiza antrenorului înaintea meciului cu Gaz Metan de sâmbătă seară

5 jucători sub lupa lui Nicolae Dică I Analiza antrenorului înaintea meciului cu Gaz Metan de sâmbătă seară

FCSB

Comentarii

FCSB s-a întors în România după cele două stagii de pregătire din Turcia şi Spania şi sunt gata să reia campionatul cu gândul doar la titlul de campioană. În ultima conferinţă de presă, Nicolae Dică, a vorbit despre cinci jucători din lot şi a tras anumite concluzii

DENNIS MAN » "Este un jucător în creştere, care poate face faţă într-un campionat puternic din Europa. A făcut diferenţa atunci când l-am folosit şi cu siguranţă va ajunge şi la echipa naţională"

FILIPE TEIXEIRA » "Ne impresionează şi nu trebuie să ne uităm în buletinul lui, fiindcă nu arată că are 37 de ani. Va putea să joace cel puţin 2 ani de-acum încolo, dacă va continua să se antreneze la fel şi să fie profesionist"

CRISTIAN TĂNASE »  # "Am discutat cu el, îşi doreşte să joace, se antrenează foarte bine. O să intre când o să fie apt sută la sută. Acum nu e pregătit din punct de vedere fizic. Va avea timp să joace pentru că vom avea foarte multe meciuri"

VALERICĂ GĂMAN » "S-a adaptat foarte bine pentru că este un jucător cu experienţă. Singura problemă la el este că a venit mai târziu şi are un singur cantonament. Uşor, uşor va intra şi el în ritm şi va ajunge la nivelul celorlalţi"

ANDREI VLAD » "Este un portar de viitor, are nişte calităţi, trebuie să muncească foarte mult ca să ajungă să fie vândut pe o sumă mare. Trebuie să aibă evoluţii bune, să joace, să facă meciuri foarte bune la Steaua, să muncească foarte mult"

Afla mai multe despre: nicolae dicadennis manteixeiracristi tanasegamanandrei vladanalziafcsb 

viewscnt
Articole similare