Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 jucători tineri pe care trebuie să-i urmăreşti în acest an în fotbalul mare

5 jucători tineri pe care trebuie să-i urmăreşti în acest an în fotbalul mare

Fotbal

Comentarii

Aruncăm o privire peste cinci dintre cei mai talentaţi tineri din campionatele puternice pe care trebuie să-i urmăreşti în acest an.

Au toate şansele să devină staruri, chiar dacă momentan nu pot fi consideraţi mari vedete. Fotbalul se schimbă însă într-o manieră constantă, iar jucătorii valoroşi încep să explodeze încă de la vârste fragede.

Este cazul unor nume deja atât de cunoscute precum Erling Haaland, Kylian Mbappé, Jadon Sancho, Trent-Alexander Arnold, Alphonso Davies, Phil Foden, Pedri, Ansu Fati. Joao Félix, Mason Mount, Kai Havertz sau Gianluigi Donnarumma, fotbalişti care până la 23 de ani au devenit staruri ale fotbalului mare.

Din acest motiv, merită să aruncăm o privire şi peste cinci dintre starurile viitorului.

5 jucători tineri pe care trebuie să-i urmăreşti în acest an în fotbalul mare

Florian Wirtz

Înlocuitorul lui Havertz la Leverkusen este un mijlocaş ofensiv cu calităţi impresionante. A debutat deja în naţionala mare şi multe cluburi importante din Europa îl urmăresc cu atenţie. Se vorbeşte inclusiv despre FC Barcelona sau Real Madrid în cazul său

Jamal Musiala
O mare promisiune a lui Bayern Munchen, Musiala este fără îndoială un fotbalist pe care va trebui să rămâi cu privirea. Nu este încă un star, dar are toate argumentele să devină unul în viitor.

Ryan Cherki
Talentatul fotbalist francez este deja cunoscut de mai toţi granzii Europei. Lyon nu vrea să-l vândă atât de uşor, dar mai toţi specialiştii consideră că merită să fii atent la explozia lui.

Youssufa Moukoko
Cel mai tânăr jucător de pe această listă, un fotbalist care momentan este rezervă la Borussia Dortmund, acolo unde îi are în faţă pe Erling Haaland sau Donyell Malen. Se anunţă însă un talent uriaş pentru fotbalul mondial.

Miguel Guttierez
Are 20 de ani şi joacă în poziţia de fundaş stânga, dar a bifat deja 7 meciuri la Real Madrid şi în toate a lăsat o impresie puternică. Lateralul crescut de gruparea blanco este considerat înlocuitorul lui Marcelo şi viitorul fundaş stânga al naţionalei Spaniei.


 

Afla mai multe despre: florian wirtzjamal musialamiguel guttierez 

viewscnt
Articole similare