Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 milioane de euro pentru FCSB. Becali e de neoprit şi dă o nouă lovitură financiară: "E bine, nu e chiar aşa puţin"

5 milioane de euro pentru FCSB. Becali e de neoprit şi dă o nouă lovitură financiară: "E bine, nu e chiar aşa puţin"

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat calificarea în grupele competiţiilor europene, pentru al doilea sezon consecutiv, însă Gigi Becali nu simte lipsa banilor de la UEFA.

FCSB a fost eliminată de Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League şi a ratat, pentru al doilea sezon la rând, calificarea în grupele competiţiei. Astfel, Gigi Becali a pierdut o sumă uriaşă pe care o aştepta cu mare interes de la UEFA.

De altfel, patronul roş-albaştrilor a şi sacrificat meciurile din Liga I, unde le-a cerut antrenorilor care au fost la FCSB să introducă mai mulţi jucători tineri, doar pentru a-i odihni pe fotbaliştii de bază din lot. În ciuda tuturor acestor decizii, vicecampioana României a pierdut dubla manşă cu portughezii, iar Gigi Becali a ratat cele 10 milioane de euro puse în joc de forul european pentru calificarea în grupele Europa League.

Becali e de neoprit. Sume uriaşe încasate de FCSB

Deşi a rămas fără suma importantă de bani de la UEFA, Gigi Becali nu se poate plânge. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că a greşit, iar pentru sezonul următor şi-a învăţat lecţia, astfel că Bogdan Argeş Vintilă a fost primit indicaţiile necesare pentru a-şi pregăti viitoarea stagiunea.

”Am luat 1,1 milioane de euro din Europa, nu e chiar aşa puţin. Atât am luat pentru meciurile pe care le-am jucat. Sezonul viitor nu o să mai fac aşa.

Am greşit, nu mai sacrific campionatul, nu mai jucăm cu copiii ca să ne calificăm în Europa”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Pe lângă suma de 1,1 milioane de euro primită de la UEFA, FCSB reprezintă un brand uriaş pentru fotbalul românesc şi încă vinde foarte bine. Aşa a ajuns Gigi Becali să obţină sume importante de bani de la sponsori.

În total, pentru a le trece logo-urile unor branduri importante de pe piaţa din România pe tricourile FCSB-ului, patronul roş-albaştrilor încasează în fiecare sezon patru milioane de euro, cifre la care nu îndrăzneşte nicio altă echipă din Liga I să viseze, nici măcar echipe precum Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare