Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

5 PONTURI DE LA SPECIALISTI pentru: Viktoria Plzen vs FCSB din Europa League

5 PONTURI DE LA SPECIALISTI pentru: Viktoria Plzen vs FCSB din Europa Leaguegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I FCSB poate câştiga grupa de Europa League în această joi, însă Nicolae Dică a primit ordin de la patron să folosească cei mai buni jucători în campionat şi să folosească cele două meciuri rămase în competiţia continentală pe post de vitrină pentru fotbaliştii tineri şi talentaţi din lotul echipei.

Mai jos veţi găsi detalii vizavi de care sunt şansele reale ale FCSB-ului şi care sunt sugestiile de ponturi furnizate de specialişti pentru acest meci!

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN EUROPA LEAGUE  – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Mihai Pintilii şi Filipe Teixeira nu au fost incluşi în lot şi au fost lăsaţi acasă să se odihnească, însă Constantin Budescu a făcut deplasarea în Cehia, întrucât Becali i-a spui lui Dică să-l aducă pe decar pentru a-l avea măcar pe bancă în caz că echipa are nevoie de el.

Cel mai probabil îi vom vedea în acţiune pe Dennis Man, Florinel Coman, Florin Tănase şi pe Denis Alibec, jucători despre care se vorbeşte că ar fi monitorizaţi în acest moment de mai multe echipe din străinătate. Deşi nu putem ştii cu exactitate care vor fi titularii, Becali ne-a mai transmis şi faptul că extrema Cătălin Golofca va primi şansa să demonstreze că are valoare pentru a juca la FCSB, după ce fostul jucător al Botoşani-ului şi-a petrecut ultima lună jucând în liga a 3-a pentru echipa secundă a roş-albaştrilor.

Un alt jucător care nu a prins multe minute în acest sezon şi care face parte din lot este William De Amorim, brazilianul care a impresionat pe vremea când evolua la Astra sub comanda lui Şumudică. Ceea ce ştim însă cu siguranţă este că Gabriel Enache şi Junior Morais sunt singurii fundaşi laterali care au făcut deplasarea la Plzen.

Este interesant de văzut dacă jucătorii pe care îi va folosi Dică vor face un meci foarte bun, tocmai pentru a-i impresiona pe cei din conducerea echipei, precum şi pe eventualii scouteri care vor urmări această partidă. Este greu de prezis dacă aceşti jucători care nu au prins foarte multe minute la prima echipă vor avea o prestaţie bună sau una dezastruoasă.

Totodată, o altă mare necunoscută este abordarea pe care fotbaliştii FCSB-ului o vor avea în acest meci. Din declaraţiile lui Dică, care a spus că FCSB merge în Cehia să obţină un rezultat pozitiv, se înţelege că roş-albaştrii nu vor merge la Plzen cu gândul de a lua cele 3 puncte, ci pentru a se apăra şi a încerca să obţină un rezultat de egalitate.

O astfel de abordare are deschide însă foarte mult jocul, întrucât Plzen are o echipă ofensivă, cu mari carenţe defensive. În condiţiile date este foarte probabil să avem parte de o partidă extrem de spectaculoasă, cu goluri de ambele părţi, iar dacă fotbaliştii FCSB-ului îşi vor da silinţa, ne putem aştepta chiar şi la o victorie din partea roş-albaştrilor.

Cehii traversează însă o formă foarte bună, reuşind sâmbăta trecută să obţină ce-a dea 14-a victorie consecutivă în campionat. Plzen are nevoie de un punct în acest meci pentru a păstra prima şansă la calificare, indiferent de rezultatul partidei FC Lugano vs Hapoel Beer Sheva. De altfel, elevii lui Pavel Vrba se pot califica dacă obţin două rezultate de egalitate în ultimele două partide, însă o victorie i-ar putea califica pe loc în cazul în care israelienii nu câştigă în Elveţia. 

Am pregătit câteva sugestii de ponturi pe care vă invităm să le analizaţi şi să le jucaţi la casele de pariuri online de top recomandate, însă puteţi paria şi live la toate aceste agenţii, lucru indicat mai ales în situaţia dată, în care avem un meci atipic, cu destule necunoscute, de care vom putea profita însă pe parcursul desfăşurării partidei!

FCSB DNB @ 3.75 – Pariază la Betfair!

Peste 1.5 goluri în a doua repriză @ 1.92 – Pariază la Unibet!

Egalitate la pauză sau la final @ 1.83 – Pariază la Betano!

Peste 2.5 goluri @ 1.74 – Pariază la Netbet!

Ambele marchează @ 1.65 – Pariază la Sportingbet!

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR DIN LIGA 1. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ponturi sportivefcsbsteauaeuropa leagueviktoria plzen 

viewscnt
Articole similare