Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

50 de milioane de euro pentru Bruno Fernandes. Mijlocaşul cu 31 de goluri şi 17 assist-uri într-un sezon merge la un gigant al Europei

50 de milioane de euro pentru Bruno Fernandes. Mijlocaşul cu 31 de goluri şi 17 assist-uri într-un sezon merge la un gigant al Europei
Comentarii

Mijlocaşul Bruno Fernandes, care a impresionat în acest sezon în tricoul lui Sporting Lisabona, se poate despărţi de formaţia portugheză la finalul acestei stagiuni, anunţă presa internaţională.

Conform site-ului Goal, Manchester City se află în discuţii avansate pentru transferul mijlocaşului care are cifre demne de un atacant veritabil, în acest sezon. Internaţionalul portughez a reuşit nu mai puţin de 31 de goluri şi 17 assist-uri, în 50 de meciuri.

Sursa amintită notează că iniţial Sporting Lisabona a solicitat 70 de milioane de euro pentru Fernandes, dar City speră să îl transfere pentru 50 de milioane de euro şi să mai ofere doi jucători la schimb, sub formă de împrumut sau definitiv.

Bruno Fernandes, în vârstă de 24 de ani, se află la Sporting din 2017, atunci când a fost transferat de la Sampdoria pentru zece milioane de euro. La Sporting, internaţionalul portughez a avut cele mai bune evoluţii din carieră şi a devenit căpitan de echipă într-un timp relativ scurt. 106 meciuri, 47 de goluri şi 37 de pase decisive a strâns Bruno Fernandes în tricoul lui Sporting.

100 de milioane de euro este clauza de reziliere a contractului lui Bruno Fernandes

2023 - până atunci mai are contract Bruno Fernandes cu Sporting

Afla mai multe despre: bruno fernandes 

viewscnt
Articole similare