Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

50 de milioane de euro pentru Tavi Popescu! Altă ”perlă” îi ia locul la FCSB | EXCLUSIV

50 de milioane de euro pentru Tavi Popescu! Altă ”perlă” îi ia locul la FCSB | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Conştient că l-ar putea pierde pe Tavi Popescu, Gigi Becali are deja înlocuitor pentru perla sa.

FCSB are o nouă perlă în forma lui Tavi Popescu, pe care Gigi Becali visează să încaseze o sumă importantă, dar doar după ce petrece o anumită perioadă la Bucureşti.

Latifundiarul nu este dornic să îl vândă prea rapid pe internaţionalul român de tinertet, dar a recunoscut că o ofertă de 50 de milioane de euro ar fi de ajuns pentru a îl face să se despartă de Tavi Popescu.

În cazul acela, formaţia roş-albastră ar avea nevoie de un înlocuitor pe măsură, iar Lucian Sânmărtean a identificat cine ar putea fi înlocuitorul jucătorului de doar 19 ani.

Fostul jucător al FCSB-ului consideră că ascensiunea lui Tavi Popescu ar putea fi benefică pentru Florinel Coman, căruia i s-a luat din greutatea de pe umeri în urma apariţiei ”tricolorului” mic.

Cu şanse mici să mai plece de la Bucureşti, având în vedere ce sume cerea Becali pentru el, Florinel Coman ar putea redeveni starul FCSB-ului în urma transferului lui Popescu.

Florinel Coman, înlocuitorul lui Tavi Popescu

Tavi Popescu cred că are deja o personalitate formată, nu îl văd îngradit şi nici complexat de tot ce se întâmplă mediatic în jurul lui.

Ori are oameni foarte buni în spate, care îl gestionează şi îl ţin cu picioarele pe pământ, am mai văzut şi cazuri în care Coman tot aşa, foarte bine susţinut şi nu a reuşit să îşi gestioneze nivelul de valoare, dar nu din punct de vedere al fotbalului, ci al gestionării emoţionale.

Pentru că media a fost tot timpul <<Mbappe, Mbappe>>, îl vindem pe 100 de milioane. Din punctul ăsta de vedere, i-a făcut deservicii, pentru ca azi intră cu temeri, nu mai are lejeritatea şi liniştea cu care intra altadată.

Odată ce intră, lumea se aşteaptă să facă minuni. Nu mai are răbdare cu Coman, e foarte bine că a venit Popescu din spate.

S-a luat puţin greutatea de pe Coman şi s-ar putea să îl vedem deblocat şi să îşi dea din nou măsura valorii lui”, a declarat Lucian Sânmărtean, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare