Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

50 de milioane de euro salariu pe an. Lionel Messi negociază un transfer istoric. Informaţii de ultima oră

50 de milioane de euro salariu pe an. Lionel Messi negociază un transfer istoric. Informaţii de ultima orăgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a primit vineri o ofertă incredibilă, care cuprinde un salariu anual de 50 de milioane de euro, după ce FC Barcelona a anunţat că starul argentinian nu va mai continua pe Camp Nou.

FC Barcelona a anunţat că Lionel Messi, cel mai bun jucător din istoria clubului, nu-şi va continua cariera pe Camp Nou. Decizia a fost luată după ce catalanii n-au putut să înregistreze oficial noul contract, din cauza problemelor financiare pe care le are clubul.

Cum era de aşteptat, marile forţe financiare din fotbalul european au trecut la calcule. Jurnalistul Nicolo Schira susţine că Lionel Messi a intrat în negocieri cu una dintre aceste echipe şi doar ce a primit o ofertă de salariu de 50 de milioane de euro pe an.

50 de milioane de euro salariu pe an pentru Lionel Messi. Prietenii săi încearcă să-l convingă să accepte transferul

Nicolo Schira, un jurnalist italian care se declară expert în piaţa transferurilor, susţine că Lionel Messi a primit astăzi o ofertă impresionantă. Acesta susţine că argentianul negociază deja cu PSG, care i-a propus un salariu de 50 de milioane de euro pe an.

Nicolo Schira mai notează că Neymar şi Di Maria, doi dintre prietenii lui Lionel Messi, care în prezent sunt sub contract cu PSG, încearcă să-l convingă să se transfere la fosta campioană a Franţei.

Dacă Lionel Messi va accepta, va fi unul dintre cele mai tari transferuri din ultimul deceniu.

Messi ar fi avut deja o discuţie la telefon cu Mauricio Pochettino

RMC Sport susţine că Lionel Messi şi Mauricio Pochettino au avut deja o conversaţie la telefon despre un eventual transfer la PSG. Ambii sunt argentinieni şi antrenorul în vârstă de 49 de ani ar fi încântat să lucreze cu Leo Messi la PSG.

RMC a mai scris că detaliile financiare ale acestui transfer sunt principalul obstacol în această mutare, dar Nicolo Schira susţine că arabii de la PSG au găsit deja o soluţie prin care îi pot plăti lui Lionel Messi un salariu anual de 50 de milioane de euro.

Întrebat despre varianta ca Leo Messi să se transfere la PSG, Joan Laporta a evitat să ofere vreun detaliu: ”Interesul nu-mi este cunoscut, dar asta şi pentru că am avut alte priorităţi (n.r. referire la faptul că a fost preocupat în totalitate de înregistrarea contractului lui Messi)”.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare