Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

50 de milioane pentru Martin Odegaard! Real Madrid, foarte aproape să accepte oferta pentru starul norvegian

50 de milioane pentru Martin Odegaard! Real Madrid, foarte aproape să accepte oferta pentru starul norvegian

Real Madrid

Comentarii

Martin Odegaard ar putea pleca în această vară de la Real Madrid. De această dată, definitiv.

A revenit la Real Madrid, dar pare că nu va rămâne la formaţia lui Carlo Ancelotti. Martin Odegaard este pregătit de o nouă provocare, după ce italianul nu pare că îi garantează mai multe minute decât Zinedine Zidane.

În vârstă de 22 de ani şi curtat de multe echipe din Europa, Odegaard a fost împrumutat de Real Madrid la diverse echipe. Norvegianul a ajuns în 2015 la Madrid, după ce gruparea blanco s-a luptat cu mai toate marile forţe din Europa pentru transferul tânărului care la acea vreme avea doar 16 ani.

A fost cedat la Heerenveen, Vitesse, Real Sociedad şi, cel mai recent, la Arsenal. La toate aceste echipe, norvegianul a lăsat o impresie foarte bună, dar a impresionat cu adevărat în Ţara Bascilor. Internaţionalul norvegian ar putea pleca acum definitiv de la Madrid, scrie AS. Sursa citată notează că Florentino Perez ar fi primit recent o propunere de 50 de milioane de euro pentru Odegaard. Cel mai probabil, propunerea a venit chiar de la Arsenal, formaţie unde Odegaard a jucat în stagiunea trecută.

În 20 de partide pentru ”Tunari”, Martin a marcat de două ori, iar evoluţiile sale par că l-au convins pe Mikel Arteta. În contextul în care Real Madrid nu vrea să ţină un fotbalist nemulţumit în lot, sursa citată notează că ”Los Blancos„ vor analiza propunerea englezilor. 

Afla mai multe despre: martin odegaardreal madridarsenal 

viewscnt
Articole similare