Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

50 de milioane pentru Paul Pogba! Clubul care e gata să-l transfere pe francez de la Manchester United

50 de milioane pentru Paul Pogba! Clubul care e gata să-l transfere pe francez de la Manchester United
Comentarii

Presa italiană anunţă că Paul Pogba poate încă ajunge la Juventus în această vară.

Aflat pe lista celor de la Paris Saint-Germain, Pogba s-ar aflat mai aproape de un transfer la Juventus, decât la vicecampioana Franţei.

Potrivit Calciomercato, Juventus este gata să facă un efort financiar în această vară pentru a-l aduce pe Pogba, înapoi, la Torino. În ciuda interesului celor de la PSG pentru el, Pogba este interesat să revină la Juve, acolo unde ar putea evolua alături de Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit fotbalist din Italia.

Sursa citată anunţă cu Manchester United este dispusă să-l vândă pe Pogba pentru 50 de milioane de euro, o variantă pe care o agrează şi Juventus. Vara trecută, preţul francezului era mult mai mare, iar Juve nu şi-a putut permite transferul său.

Dorit de Max Allegri, Paul Pogba a ajuns la Manchester United în 2016, chiar de la Juventus Torino. Englezii au plătit aproape 100 de milioane de euro pentru cel care în 2018 avea să devină campion mondial cu naţionala Franţei.

Pogba a jucat 199 de meciuri pentru Manchester United în cea de-a doua sa aventură în Anglia. A marcat 38 de goluri, dar şi-a pierdut locul de titular în ultimul sezon. La Juve, Pogba a bifat 178 de meciuri, marcând 34 de goluri. A cucerit patru titluri de campion al Italiei, două Cupe ale Italiei şi două Supercupe.

Afla mai multe despre: paul pogba 

viewscnt
Articole similare