Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

6 antrenori, pe lista cu surprizele lui Manchester United: Messi poate rămâne fără antrenor. Solskjaer a plecat | OFICIAL

6 antrenori, pe lista cu surprizele lui Manchester United: Messi poate rămâne fără antrenor. Solskjaer a plecat | OFICIAL
Comentarii

Ole Gunnar Solskjaer s-a despărţit, oficial, de Manchester United, iar "diavolii" caută un nou antrenor care să aducă un suflu nou fostei campioanei, care a suferit în ultima perioadă. Şefii de pe Old Trafford au şase antrenori pe listă.

Înfrângerile din Premier League, scor 1-4 cu Watford, plus eşecurile usturătoare în derby-uri, 0-5, cu Liverpool, şi 0-2, cu Manchester City, dar şi meciurile în care echipa a gâfâit în Champions League, au dus la finalul mandatului lui Ole Gunnar Solskjaer. 

Anunţul oficial a fost făcut duminică, aşa cum preconiza presa din străinătate.

6 antrenori sunt pe lista lui Manchester United după plecarea lui Solskjaer

Manchester United va anunţa al cincilea antrenor, în curând, după finalul "erei" lui Sir Alex Ferguson. După ce David Moyes, Louis van Gaal, Jose Mourinho şi Ole Gunnar Solskjaer au eşuat, conducătorii resimt din nou o presiune uriaşă. 

Primul ieşit de pe lista înlocuitorilor norvegianului a fost Antonio Conte, care părea favorit, în urmă cu câteva săptămâni, să ajungă la Manchester United. Doar că italianul a semnat cu Tottenham, iar posta s-a închis pentru fosta campioană. 

În acest moment, clubul de tradiţie are mai multe variante, dintre care va alege. 

Zinedine Zidane se află printre favoriţi, deşi publicaţia The Athletic susţine că e dificil, în acest moment, ca el să fie numit atât de repede ca succesor al lui Solskjaer. 

De aceea, Manchester United vrea ca interimarul Darren Fletcher să rămână pe bancă mai multe meciuri, pentru a câştiga timp în privinţa antrenorului francez. De asemenea, The Telegraph a înaintat tot varianta Zinedine Zidane. 

Antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, şi cel al lui Leicester, Brendan Rodgers, sunt şi ei pe listă, dar amândoi sunt sub contract, iar UTD tocmai i-a plătit lui Ole Gunnar Solskjaer 9 milioane de euro, clauza de reziliere. 

The Athletic aminteşte şi de Julen Lopetegui, aflat sub contract cu Sevilla, sau despre Erik Ten Hag, antrenorul lui Ajax, în timp ce Laurent Blanc ar putea accepta doar postul de antrenor interimar. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester unitedantrenor manchester united 

viewscnt
Articole similare