Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

6 fotbalişti vin la FCSB! Gigi Becali îi face lot de titlu lui Şumudică. "Ultimul cuvânt îl are patronul"

6 fotbalişti vin la FCSB! Gigi Becali îi face lot de titlu lui Şumudică. "Ultimul cuvânt îl are patronul"

FCSB

Comentarii

FCSB îşi pregăteşte lotul pentru noul sezon, în care va juca pentru titlurile naţionale, dar şi în Conference League, cu Marius Şumudică pe bancă, mutare anunţată de finanţatorul Gigi Becali. Lotul se pregăteşte de şase nume noi, care să echilibreze situaţia, după ce echipa a suferit pe acest final de sezon.

CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu la rând în Liga 1, după ce s-a luptat umăr la umăr cu FCSB până în ultimele etape ale play-off-ului. În ultima perioadă, Toni Petrea, fostul antrenor, a suferit, din cauza accidetărilor şi jucătorilor indisponibili din lot. În noul sezon, vicecampioana are şansa de a evita astfel de situaţii. Şase fotbalişti, care au prins mai multe minute în altă parte, revin la FCSB. 

6 fotbalişti noi la FCSB pentru Marius Şumudică. Soarta lor depinde şi de Gigi Becali

Într-un live cu suporterii FCSB, managerul general Mihai Stoica a vorbit despre fotbaliştii care revin. Oficialul a recunoscut că nu a fost de acord cu cel puţin o plecare de la echipă, dar nu i s-a putut împotrivi lui Gigi Becali. În presezon, Marius Şumudică, noul antrenor al echipei, se va putea baza pe şase fotbalişti noi, a căror soartă va fi decisă în săptămânilr următoare. 

  • Ovidiu Horşia, Cristian Dumitru, Marius Briceag, Răzvan Ducan, Ianis Stoica, Ştefan Cană se alătură lotului echipei din Berceni. 

"Nu am fost de acord ca Dumitru să plece la Piteşti, dar sunt decizii care-mi aparţin şi care nu-mi aparţin. Ultimul cuvânt îl are patronul.

Jucătorii împrumutaţi... E posibil să se greşească atunci când se împrumută. Pe Dumitru, faptul că a mers la Argeş l-a ajutat să se dezvolte ca fotbalist. A fost important pentru club. A fost Malele şi apoi el. Horşia tocmai ce a marcat la Mediaş, a contat că a jucat. Ianis Stoica a jucat în Liga 2, iar toţi aceşti jucători vor reveni şi vom vedea cine poate face pasul la prima echipă şi cine nu", a susţinut MM Stoica. 

Cine sunt jucătorii care vin la FCSB

Poate cea mai aşteptată revenire la echipa lui Gigi Becali este cea a lui Cristi Dumitru (19 ani), cel care a impresionat la FC Argeş. Împrumutat din iunie anul trecut, atacantul a fost om de bază pentru Andrei Prepeliţă, a marcat trei goluri şi a jucat în 30 de partide. El se încadrează şi regulii U21. 

Fundaşul central Ştefan Cană (20 de ani) a jucat în 13 meciuri în acest sezon, în care a fost legitimat şi la Poli Iaşi. Revenirea sa ar mai putea umple golul din centrul apărării, acolo unde sunt doar Miron şi Cristea. 

Ovidiu Horşia (20 de ani) este un al jucător împrumutat care se încadrează regulii U21 şi care se alătură lotului. Mijlocaşul a jucat 26 de meciuri la Gaz Metan, a marcat două goluri şi a pasat decisiv de trei ori. 

Portarul Razvan Ducan (20 de ani) va avea o misiune grea la FCSB, unde deja sunt trei concurenţi pe post: Andrei Vlad, Cătălin Straton şi Ştefan Târnovanu. Ducan a jucat la Mioveni în acest sezon. 

Ianis Stoica (18 ani), cel mai mic dintre cei şase fotbalişti, a avut evoluţii bune în Liga 2, la CSM Slatina, unde a fost om de bază. A marcat de şapte ori şi are cinci pase de gol, în 24 de meciuri. 

Marius Briceag (29 de ani) ar putea şi el să rămână în lot, mai ales că a fost reprofilat pe postul de fundaş central, în perioada în care a jucat la FCSB. Apărătorul a fost împrumutat la FC Voluntari. 

Toţi aceşti fotbalişti vor rămâne sub comanda lui Marius Şumudică, tehnicianul ales de Gigi Becali pentru a aduce titlul, dacă vor impresiona în cantonamentul echipei, după cum a anunţat Mihai Stoica. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalimarius sumudicafotbalisti imprumutati fcsbfcsbgigi becali fcsbtransferuri fcsbmarius sumudica transferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare