Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

6 milioane de euro pentru Mircea Lucescu. Suma halucinantă primită de antrenorul român într-o singură zi. Ce reacţie a avut "Il Luce"

6 milioane de euro pentru Mircea Lucescu. Suma halucinantă primită de antrenorul român într-o singură zi. Ce reacţie a avut "Il Luce"
Comentarii

Mircea Lucescu a avut parte de un sezon perfect pe banca lui Dinamo Kiev, stagiune în care a cucerit titlul, Cupa şi Supercupa Ucrainei.

Dinamo Kiev a dominat autoritar sezonul trecut în Ucraina, a cucerit titlul, Cupa şi Supercupa, iar noua stagiune a început perfect pentru echipa lui Mircea Lucescu. Antrenorul român a pregătit perfect şi primul meci al noului sezon, iar echipa sa n-a avut emoţii în partida cu Veres Rivne, de care a trecut cu scorul de 4-0.

Chiar înaintea primei partide disputate în noul sezon, Mircea Lucescu a avut parte de o surpriză din partea patronului echipei. Potrivit presei din Ucraina, antrenorul român a încasat o primă de un milion de dolari pentru performanţele din stagiunea anterioară. În plus, Mircea Lucescu a primit din partea lui Igor Surkis şi suma de cinci milioane de dolari pentru a o împărţi, după cum consideră, către jucători şi către oamenii din staff-ul tehnic.

Transfer important pentru Dinamo Kiev

Săptămâna trecută, Vladislav Kulaci a semnat un contract valabil doi ani cu campioana Ucrainei, Dinamo Kiev.

Jucătorul de 28 de ani a marcat 15 goluri, cele mai multe, în 21 de meciuri disputate sezonul trecut în prima ligă ucraineană pentru Vorskla Poltava, formaţie care a terminat campionatul pe locul 5.

Kulaci a fost nouă ani jucătorul celor de la Şahtior Doneţk, dar nu a jucat niciodată pentru prima echipă, fiind mereu împrumutat, la echipe ca Mariupol, Metalurg Zaporoje, Eşkişehirspor, Zoria Lugansk, Vorskla, Oleksandria şi Honved.

În ianuarie 2020, el a semnat cu Vorskla ca jucător liber de contract şi tot aşa a ajuns la Kiev. El s-a antrenat cu echipa lui Lucescu în această vară şi, în cele din urmă, Dinamo a decis să-l legitimeze.

Afla mai multe despre: dinamo kiev 

viewscnt
Articole similare